• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.01.2024

07:39

(VIDEO) Auu! Šok udar na Bajdena usred crkve! Predsednik SAD-a zaleđen od straha, gleda i ne veruje šta se dešava!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Auu! Šok udar na Bajdena usred crkve! Predsednik SAD-a zaleđen od straha, gleda i ne veruje šta se dešava!

Podeli vest

Američki predsednik Džozef Bajden našao se danas na udaru palestinskih pristalica koje su ga prekidale dok je držao govoru u Afričkoj metodističkoj episkopalnoj crkvi Emanuel u Čarlstonu.

Kako javljaju svetski mediji, demonstranti su, dok je Bajden govorio, pozivali na momentalni prekid vatre u Pojasu Gaze.

Iz sale su se prvo čuli povici: „Prekini vatru“, što je Bajdena zbunilo, te je neprijatnu situaciju pokušao da smiri rekavši: „Sve je u redu“.

Pošto to nije pomoglo, skandiranje se nastavilo, pa su mu u pomoć pritekle njegove pristalice koje su počele da skandiraju „Još četiri godine“, aludirajući na njegov eventualni drugi mandat u Beloj kući.

Jedino što je rekao kada su palestinske pristalice udaljene iz crkve, bilo je:

„Razumem njihovu ostrašćenost. U tišini sarađujem sa izraelskom vladom da smanji vojno prisustvo u Gazi“.

Bajden je u crkvi prisustvovao komemoraciji za devetoro afroameričkih kongreganata koje je 2015. godine ubio zagovornik ideologije belačke superiornosti Dilan Ruf.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija