• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.01.2024

10:50

(VIDEO) Ruski avion oboren?! Jeziv snimak pada letelice sa Ukrajincima, velika eksplozija zatresla naselje!

Društvene Mreže

Vesti

(VIDEO) Ruski avion oboren?! Jeziv snimak pada letelice sa Ukrajincima, velika eksplozija zatresla naselje!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pada ruskog transportnog aviona Il-76 koji se srušio u Belgorodskoj oblasti, na granici sa Ukrajinom.

Kako se može videti na snimku, ruski avion pada na zemlju i nakon toga izbija velika eksplozija na mestu udara.

 

 

 

Ukrajinski Telegram kanali pišu da je za obaranje letelice odgovorna ukrajinska vojska.

Oni tvrde da je Generlaštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio nekim vodećim medijima da je avion navodno prevozio rakete do kompleksa S-300 koje se koriste za gađanje Harkovske oblasti.

 

 

- Oko 11.00 časova po moskovskom vremenu prilikom izvođenja planiranog leta u Belgorodskoj oblasti srušio se avion Il-76. U njemu se nalazilo 65 zarobljenih vojnika Oružanih snaga Ukrajine koji su transportovani u Belgorodsku oblast na razmenu, šest članova posade i tri osobe u pratnji - saopštila je ruska vojska.

Na mesto pada letelice izašla je komisija Vazdušno-kosmisčkih snaga Rusije kako bi utvrdila uzroke nesreće.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov za sada ne komentariše incident.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija