• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.01.2024

12:40

(UZNEMIRUJUĆE) Ajkula ščepala dečaka za nogu! Objavljeni stravični snimci iz popularnog odmarališta, voda postala crvena od krvi!

Printscreen/X

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE) Ajkula ščepala dečaka za nogu! Objavljeni stravični snimci iz popularnog odmarališta, voda postala crvena od krvi!

Podeli vest

Objavljeni su jezivi snimci koji pokazuju trenutke nakon što je ajkula 10-godišnjeg dečaka ugrizla za nogu dok je plivao u rezervoaru u odmaralištu na Bahamima.

Video prikazuje posledice incidenta koji se dogodio dok je dečak učestvovao na događaju u letovalištu Atlantis Paradise Island 15. januara.

Čuju se zabrinuti posmatrači kako razgovaraju o tome šta se dogodilo u rezervoaru dok voda postaje crvena zbog krvi.

Dok dečak pokušava da se probije do bezbednog mesta, mogu se videti ajkule kako izbezumljeno kruže u rezervoaru.

“Blu advenčerz”, grupa koja vodi program ronjenja sa ajkulama za odmaralište, rekla je da je gost bio u vodi sa „instruktorom ronjenja i ronilačkim vodičem“.

Dečak je odmah prebačen u bolnicu i nalazi se u teškom, ali stabilnom stanju.

Izvor je za TMZ rekao da je dečak ušao u rezervoar sa pratiocem kao deo iskustva sa ajkulom u hotelu.

 

 

Dečak je došao do poda rezervoara sa pratiocem, dok je takođe nosio veliku ronilačku kacigu i teški rezervoar za kiseonik.

Dve grebenske ajkule počele su agresivno da plivaju oko njega, pre nego što mu je jedna proletela kroz noge.

Zbog toga je dečak izgubio oslonac i opkoračio ajkulu, koja mu je uzvratila zarivanjem zuba u njegovu nogu.

Pojavili su se i drugi snimci koji pokazuju osoblje i ženu kako stoje na jednom uglu rezervoara dok se čuje kako muškarac viče kada se incident dogodio.

Tada se vidi kako dečaka podiže osoblje iz vode, dok se čuje žena koja snima video kako govori: “Ujela ga je, ujela ga je ajkula!”.

Takođe se čuje kako žena histerično plače i zapomaže u pozadini dok drugi muškarac traži pomoć.

U saopštenju organizatori navode: „Počeli smo temeljnu internu istragu i u potpunosti sarađujemo sa vlastima.Incidenti poput ovog koji uključuju interakcije sa morskim životom, čak i sa vrstama ajkula uključenih u ovo iskustvo, retki su i nikada nisu prihvatljivi.“


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija