• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2024

10:40

(VIDEO) Šta reče, crni Bajdene?! Izjavom o Ukrajini i NATO zaprepastio naciju! Zar je moguće da on vodi svetsku supersilu?!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Šta reče, crni Bajdene?! Izjavom o Ukrajini i NATO zaprepastio naciju! Zar je moguće da on vodi svetsku supersilu?!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden pobrkao je Ukrajinu i NATO kada je govorio o finansiranju Oružanih snaga Ukrajine, piše Foks njuz.

- Ideja da ćemo se povući iz Ukrajine, ideja da ćemo dozvoliti da se NATO pocepa, potpuno je suprotna interesima Sjedinjenih Američkih Država. Dakle, vreme je da se pobrinemo da Kongres donese zakon za finansiranje NATO-a - rekao je on.

Republikanski nacionalni komitet na društvenoj mreži Iks je u odgovoru napomenuo da Ukrajina nije članica NATO-a, poput Izraela i Tajvana.

Početkom februara, američki predsednik Džo Bajden pokušao je da odgovori na kritike na račun njegovih kognitivnih sposobnosti, objašnjavajući da mu je pamćenje dobro, ali je gotovo odmah pogrešno izgovorio, nazivajući izraelskog premijera Benjamina Netanijahua nečijim drugim imenom.

Ranije je Bajden po drugi put za nekoliko dana pomešao imena evropskih lidera, rekavši da je 2021. godine komunicirao sa bivšim nemačkim kancelarom Helmutom Kolom , koji je preminuo 2017. Pre toga, američki lider je govorio o nedavnoj komunikaciji sa francuskim predsednikom Fransoa Miteranom , koji je preminuo pre skoro 30 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija