• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2024

16:30

(VIDEO) Drama! "Ahmat sila" u Kijevu! Nakon pucnjave usledila žestoka reakcija ukrajinskih snaga!

Shutterstock/Reuters

Vesti

(VIDEO) Drama! "Ahmat sila" u Kijevu! Nakon pucnjave usledila žestoka reakcija ukrajinskih snaga!

Podeli vest

U Kijevskoj oblasti, snage bezbednosti su iznudile izvinjenje od mladića koji je sa prijateljima vikao "Ahmat sila“, piše Strana.ua.

Prema pisanju portala, ranije su javne stranice glavnog grada objavile da je grupa mladih ljudi, izlazeći na ulicu tokom policijskog časa, uzvikivala Ahmat sila“ i pucala iz pištolja. Pojašnjava se da su na ovaj način proslavili 18. rođendan jednog od svojih prijatelja. Pretpostavlja se da je video snimljen u jednom od vikendica u blizini Kijeva u noći sa subote na nedelju.

 

Kasnije se na internetu pojavio snimak na kojem mladić, a pored njega stoji službenik SBU , navodi da je on kriv za to. On se izvinio zbog povika i nazvao pripadnike jedinice "Ahmat" „teroristima“.

Slogan „Ahmat sila“ koriste čečenske jedinice koje učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji u ukrajini.

Posvećen je šefu republike Ahmatu Kadirovu, koji je poginuo u terorističkom napadu 2004. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija