• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2024

21:30

(VIDEO) Sramotno, odvratno, bedno! Bajden zgrozio svetsku javnost! Pogledajte šta radi dok priča o krvavoj tragediji u Gazi!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Sramotno, odvratno, bedno! Bajden zgrozio svetsku javnost! Pogledajte šta radi dok priča o krvavoj tragediji u Gazi!

Podeli vest

Džo Bajden, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, govorio je o pregovorima za postizanje prekida vatre u Gazi, dok je istovremeno jeo sladoled pred kamerama i odgovarao na pitanja novinara, što su mnogi smatrali krajnje neozbiljnim činom.

Bajden je posetio prodavnicu sladoleda u Njujorku nakon što je u ponedeljak snimio nastup u emisiji "Kasna noć sa Setom Majersom". Na snimku koji se pojavio, Bajden je viđen kako naručuje sladoled od mente i razgovara sa drugim kupcima, pre nego što je odgovorio na pitanja novinara o tome kada bi prekid vatre u Gazi mogao biti moguć.

- Nadam se do... kraja vikenda. Moj savetnik za nacionalnu bezbednost mi kaže da smo blizu. Blizu smo. Još nije gotovo. Nadam se da ćemo imati prekid vatre do sledećeg ponedeljka - rekao je on novinarima.

Kritičari su kritikovali tajming Bajdenovih komentara.

- Ovo deluje i neodgovorno, još sa kornetom sladoleda, gluvo i netaktično - napisao je Mairav ​​Zonszein, izraelsko-američki novinar i komentator na platformi društvenih medija Iks.

- Ništa ne govori 'mi ovo shvatamo ozbiljno' kao pričanje o ratu, u kojem je poginulo oko 30.000 ljudi, sa kornetom sladoleda na pola puta do vaših usta - rekao je za Iks Greg Karlstrom, dopisnik Ekonomista sa Bliskog istoka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija