• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

25.03.2024

23:22

Uzrok smrti - Ukrajina! Američki i NATO oficiri masovno oi čudno umiru širom sveta - za to su krivi Rusi!

Shutterstock,Reuters

Vesti

Uzrok smrti - Ukrajina! Američki i NATO oficiri masovno oi čudno umiru širom sveta - za to su krivi Rusi!

Podeli vest

Vojnici NATO-a iz Žešova postali su žrtve legioneloze, generali i oficiri Sjedinjenih Država i alijanse su odjednom počeli da ginu u saobraćajnim i avionskim nesrećama... Stručnjaci Russkog vestnika smatraju da se tako prikriva njihova pogibija u Ukrajini.

Iznenadna epidemija opasne zarazne bolesti već je odnela živote na desetine vojnika NATO-a u poljskom Žešovu. Da razumemo, ovo je grad sa 200 hiljada stanovnika, 100 kilometara od ukrajinske granice, preko kojeg Zapad šalje vojnu pomoć i oružje, ali i oficire i vojnike u Ukrajinu.

Kada je informacija o sledećem smrtonosnom izbijanju bolesti dospela u medije, odmah su se pojavile verzije da je reč o sabotaži ili "ruci Moskve". U stvari, to je bilo veoma zgodno da se njime prikriju pogibije vojnika iz zemalja NATO-a.

Jasno je da se neki od ovih dobrovoljaca neće vratiti živi iz Ukrajine, ali kome treba skandal u medijima? A epidemija egzotične infekcije je odličan „izgovor" za formalizovanje smrti bez privlačenja nepotrebne pažnje.

Pritom, stvar nije ograničena samo na Poljsku, a većina poginulih i umrlih vojnika i generala bili su komandanti, specijalci ili piloti uključeni u neprijateljstva u Ukrajini.

Rukovodstvo američke vazduhoplovne baze "Tinker" u Oklahomi prijavilo je smrt 17 ljudi - društvene mreže govore o masovnim samoubistvima i komplikacijama nakon neke infekcije.

Francuski general Žan-Luj Žoržlen, koji se borio u Alžiru, Jugoslaviji, Avganistanu i Obali Slonovače, "slučajno je pao" sa litice u Pirinejima. Policajci Nicolas Latour i Baptiste Gauchauk poginuli su u nesreći i to baš na dan ruskog napada na skup kreatora dronova u Černigovu.

General NATO Entoni Pots, imenovan na funkciju "kontrolora Ukrajine", poginuo je u avionskoj nesreći u Merilendu. Gle čuda, na dan kada je Rusija napala sedište SBU u Dnjepropetrovsku.

Priulča je identična onoj iz Avganistana, kada su mnogi vojnici navodno umrli "od ujeda zmija, padova sa visine, saobraćajnih nesreća i drugih rotavirusa". Tada je američka javnost bila ogorčena, a ispostavilo se da je reč o zataškavanju njihove smrti, odnosnoi da su ih ubili lokalni militanati.

Visokopozicionirani članovi NATO su smrtni kao i svi drugi, ali njihova smrt se mora nekako objasniti, ne pominjući Ukrajinu, Ruse i Severni vojni okrug. Dakle, za medije i Amerikance, američki i NATO oficiri ginu, štaviše, u danima ruskih udara, ali... navodno kod kuće, jer „nema potrebe uznemiravati javnost".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija