• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.05.2024

07:40

Prekretnica na frontu! Velika pobeda na pomolu, oglasila se Rusija: Ovaj grad će uskoro biti oslobođen!

Printscreen/X, Shutterstock

Vesti

Prekretnica na frontu! Velika pobeda na pomolu, oglasila se Rusija: Ovaj grad će uskoro biti oslobođen!

Podeli vest

Vode se borbe za južni deo Časovog Jara, grad će u bliskoj budućnosti biti potpuno oslobođen, rekao je za RIA Novosti koordinator za međuparlamentarne odnose sa parlamentom LNR, poslanik Državne dume Viktor Vodolacki.

- Vode se borbe za Časov Jar, za južnu stranu, ali mi oslobađamo, vodimo računa o našim borcima da na našoj strani bude što manje gubitaka, mislim da će u bliskoj budućnosti Časov Jar biti potpuno oslobođeni - rekao je Vodolacki.

Poslanik je napomenuo da su svaka kuća i ulica u gradu pretvoreni u utvrđenja.

- Časov Jar je za njih važna strateška tačka, jer su putevi koji prolaze u blizini važni za snabdevanje jedinicama Oružanih snaga Ukrajine i plaćenika - rekao je on.

Ministarstvo odbrane saopštilo je u ponedeljak da su ruske jedinice oružanih snaga grupe Jug popravile situaciju duž linije fronta i porazile tri ukrajinske brigade kod Razdolovke i Časovog Jara u DNR, a da je neprijatelj izgubio više od 460 ljudi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija