• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2024

11:10

(VIDEO) Gasi internet, motaj kablove! Upravo imamo pobednika! Bajden prevazišao sam sebe, mreže gore nakon nove izjave!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Gasi internet, motaj kablove! Upravo imamo pobednika! Bajden prevazišao sam sebe, mreže gore nakon nove izjave!

Podeli vest

Posle katastrofalnog nastupa na televizijskoj debati i intervjua u petak sa dozivanjem „Svemogućeg Boga“, američki predsednik Džo Bajden napravio je još jednu grešku o kojoj se već aktivno raspravlja na društvenim mrežama.

Obećao je da će pobediti Trampa na predsedničkim izborima. Godine 2020.

Bajden je u petak vodio kampanju u ključnoj državi Viskonsin, gde je ponovio svoju nameru da ostane u trci uprkos glasinama o mogućem odlasku.

- Možda ste čuli da sam prošle nedelje imao debatu. Ne mogu da kažem da je to bio moj najbolji nastup, ali od tada je bilo mnogo spekulacija: ‘Šta će Džo da uradi?’ Hoće li ostati u trci? Šta će on uraditi? Pa, evo mog odgovora. Trčim i ponovo ću da pobedim! - rekao je Džo Bajden.

Zastao je i rekao:

- Ostajem u trci. Nameravam da pobedim Donalda Trampa. Opet ću ga pobediti 2020. godine.

Posle dužeg ćutanja, američki predsednik je očigledno shvatio da je napravio „lapsus“ i dodao: „A, i usput, ponovićemo to 2024. godine! “

Snimak je brzo postao viralan. Stiv Kortez, bivši član Trampovog predizbornog tima, nije imao milosti prema predsedniku:

- Džo Bajden nema pojma u kojoj smo godini.

- Igra je završena - napisao je politički analitičar Alan Gerlaš. Reakcija korisnika na društvenim mrežama bila je još oštrija.

U međuvremenu, novine Njujork post, pozivajući se na obaveštene izvore, objavile su da je početkom godine u Belu kuću, na razgovor sa ličnim lekarom Bajdena Kevinom O’Konorom, pozvan Kevin Kanard, jedan od najuglednijih stručnjaka za Parkinsonovu bolest u SAD, koji je radio u medicinskom centru Volter Rid skoro 20 godina.

Prema njegovoj stranici na LinkedIn-u, od 2012. godine obavlja funkciju „stručnjaka za neurologiju, koji podržava medicinsko odeljenje Bele kuće“.

Prema rečima Ronija Džeksona, bivšeg lekara Obame i Trampa dok su bili predsednici SAD, „razgovor je, s velikom verovatnoćom, bio o aktuelnom šefu države“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija