• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: informer/tanjug

24.07.2024

13:44

Tajfun na Filipinima razara sve pred sobom! Trudnica živa zatrpana zemljom, kao i njena deca!

printscreen Twitter/Shutterstock

Vesti

Tajfun na Filipinima razara sve pred sobom! Trudnica živa zatrpana zemljom, kao i njena deca!

Podeli vest

Od posledica nevremena na Filipinima poginulo je najmanje osam osoba, a u Manili je proglašeno vanredno stanje zbog tajfuna Gaemi.

Četiri osobe su poginule u klizištu u gradu Agonsiljo u provinciji Batangas, južno od Manile, koje je zatrpalo živu trudicu, njenu devetogodišnju ćerku, brata i sestru, prenosi Sinhua.

Policija je takođe izvestila da je 46-godišnji muškarac poginuo u gradu Nasugbo u provinciji Batangas nakon što ga je prikovalo drvo oboreno jakim vetrom i jakim kišama, kao i da je još jedan muškarac poginuo u Manili od strujnog udara.

Pored toga, dve osobe poginule su u odronu zemlje u Anđeles Sitiju u provinciji Pampanga, severno od Manile. 

Dve osobe se vode kao nestale u provinciji Batan, zapadno od Manile.

Spasioci su koristili čamce da spasu stanovnike zarobljene u poplavama u svojim domovima.
Filipinska državna agencija upozorila je na poplave i klizišta, a očekuje se da će tajfun Gaemi napustiti područje Filipina do večeras ili sutra ujutru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen pucač
Istraga u toku

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen pucač

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su A. T. (31) iz Novog Sada zbog sumnje da je sa još dve osobe za kojima se traga, izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

24.07.2024

16:09

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija