• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2024

16:22

(VIDEO) Trese se Amerika! Bajdenu se dogodilo nešto strašno! Prvo pisali da je umro, sad se pojavio jako čudan - šta se ovo dešava?!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Trese se Amerika! Bajdenu se dogodilo nešto strašno! Prvo pisali da je umro, sad se pojavio jako čudan - šta se ovo dešava?!

Podeli vest

Gotovo nedelju dana je u Sjedinjenim Državama trajala drama oko predsednika Džoa Bajdena. Nakon što je predao kandidaturu za izbore potpredsednici Kamali Haris, mnogi su, zbog nepojavljivanja predsednika pred kamerama tvrdili da on nije živ. Međutim, juče se pojavio snimak Bajdena kako ulazi u avion, što je takođe veoma sumnjivo mnogima u amerčkoj javnost.

Do pojavljivanja juče na aerodromu u Delaveru, Bajden nije bio viđen u javnosti otkako je prošlog četvrtka saopšteno da se zarazio kovidom 19 u Las Vegasu i da će biti prebačen u svoj dom u Delaveru, gde će boraviti u samoizolaciji. 

Iz Bele kuće je saopšteno da Bajden i dalje ima blage simptome kovid infekcije, ali da su njegovi vitalni parametri su normalni i da nema temperaturu.

Međutim, američki novinar Taker Karlson je nedavno u svojoj emisiji skrenuo pažnju na tvrdnje konzervativnog aktiviste Čarlija Kirka, koji navodi da mu je izvor iz policijske uprave Las Vegasa rekao da je tokom Bajdenovog boravka u tom gradu došlo do "vanredne situacije", i da se u policijskoj upravi "šuškalo da Džo Bajden umire ili da je već možda mrtav".

Sumnja na pre nekoliko dana društvenim mrežama se pojačala nakon snimka telefonskog razgovora Kamale Haris, koju je Bajden podržao kao mogućeg kandidata demokrata za predstojeće izbore, i aktuelnog predsednika SAD.

Naš IT stručnjak Ljuban Kovačević takođe je tokom Bajdenovog odsustva izrazio o izveštajima Bele kuće o njegovom stanju.

- Uvidom u napredne tehnologije koje su danas dostupne i analizom dostupnih informacija, postavlja se pitanje da li je Džo Bajden uopšte živ. Njegova komunikacija putem društvenih mreža je postala glavna metoda njegovog obraćanja javnosti, dok se uživo nije pojavio na nijednom događaju već nedeljama - rekao je on.

Teorije o ozbiljnoj bolesti

Američki novinar i politički komentator Beni Džonson izjavio je na društvenoj mreži X da se sa predsednikom SAD Džoom Bajdenom "dogodilo nešto strašno", te da je bolestan i jedva može da hoda.

- Džo Bajden jedva može da hoda. Nešto strašno se dogodilo. To nije COVID. On je bolestan. Sve je to bila velika operacija prikrivanja - napisao je Džonson komentarišući video sa Bajdenovim prvim javnim pojavljivanjem nakon što je preležao koronavirus.

Prethodnog dana Bajden se prvi put pojavio u javnosti nakon objave da se povlači iz predizborne trke. Novinari su ga snimili dok se ukrcavao na avion koji ga je trebao prevesti iz rodne države Delaver u Vašington. Na snimku se vidi da Bajden teško hoda i jedva ulazi u automobil.

Prošle nedelje američki lider je bio pozitivan na koronavirus i povukao se iz javnosti. Prema zvaničnoj verziji, bio je u samoizolaciji u svojoj rezidenciji u Delaveru. Na društvenim mrežama su se pojavile spekulacije o navodnoj Bajdenovoj smrti, zbog čega su republikanci zatražili dokaze da je on živ.

U nedelju je predsednik SAD objavio da neće učestvovati u predizbornoj trci Demokratske stranke, ali da namerava da obavlja svoje dužnosti do kraja mandata. Bajden je pritom podržao kandidaturu potpredsednice Kamale Haris na izborima u novembru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat!
Live TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat!

Novi napadi stižu iz Sarajeva kako bi se Srbija uvukla u sukob. Na portalu "Slobodna Bosna" ponovo je izašao tekst koji govori negativno o predsedniku Vučiću. Ovo je samo nastavak hajke koju vodi ovaj medij protiv predsednika Srbije. Sve je krenulo od maja ove godine, kada je doneta deklaracija o Svesrpskom saboru. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost, Stefan Krkobabić, narodni poslanik i pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin.

24.07.2024

15:46

Hronika

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen osumnjičeni
Istraga u toku

Pokušaj ubistva u Somboru! Uhapšen osumnjičeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su A. T. (31) iz Novog Sada zbog sumnje da je sa još dve osobe za kojima se traga, izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

24.07.2024

16:09

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako
Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako

Pre 58 godina grupa gradištanskih alasa, koje u ovom kraju zovu Dunavski vukovi, okupila se na ušću Peka u Dunav i kuvanjem prve riblje čorbe od sopstvenog ulova, uz čašicu, pesmu i druženje postavili su temelje Alaskih večeri. Od tada, svake godine u julu se okupe i oni stari, ali i mladi ljubitelji Dunava i opet, po tradiciji love ribu, kuvaju čorbu i uživaju!

24.07.2024

17:44