• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji

25.07.2024

20:40

Ovakva gomilu kretena još nije viđena! Ovo je najopasnija atrakcija na Mediteranu, snimak ledi krv u venama!

Printskrin

Vesti

Ovakva gomilu kretena još nije viđena! Ovo je najopasnija atrakcija na Mediteranu, snimak ledi krv u venama!

Podeli vest

Grčko ostrvo Skijatos je pravi raj za turiste, koji se nalazi u plavom Egejskom moru. Na prvi pogled, to je mesto koje ima veze sa adrenalinskom zabavom koliko i ležanje na kauču i gledanje 307. reprize Ubistava u Midsomeru. Ali, jedna vrsta potencijalno opasne avanture privlači ljude na to ostrvo.

Naime, na ivici tamošnjeg aerodroma svakodnevno se okuplja grupa turista da svojim očima vide i na svojoj koži dožive kako je to kada vam putnički avion preleti iznad glave. Razlog tome je kratka pista, koja se nalazi praktično na ivici mora, zbog čega piloti moraju dobro da tempiraju sletanje. Isto je i sa poletanjem iz aviona.

Da ovo nije preterano pametna ideja pokazuje se svaki put kada snažni mlazni motori raznesu obližnji pesak i šljunak koji zasipa turiste, ali mnogi odlaze da vide lokalnu "atrakciju" uprkos znacima upozorenja.

Društvenim mrežama se sada proširio snimak na kome se vidi kako grupa turista na malom rastojanju čeka da avion poleti, a kada se to dogodi, panično se razilaze na sve strane.

Zašto bi neko pomislio na takvu glupost, teško je zaključiti, pa ne čudi što ljudi u komentarima ispod snimka ove turiste opisuju kao „potpune idiote".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija