• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.07.2024

11:10

Ovako je niko nikada nije izvređao! Rafalna paljba po Kamali, Tramp sasuo sve što je mogao: Kada poludeli liberal dođe...

Reuters

Vesti

Ovako je niko nikada nije izvređao! Rafalna paljba po Kamali, Tramp sasuo sve što je mogao: Kada poludeli liberal dođe...

Podeli vest

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predsedničkim izborima Donald Tramp izjavio je da je Kamala Haris, najizvesniji demokratski kandidat na izborima, još gora od predsednika Džozefa Bajdena, nazvavši je “najnekompetentnijom, najnepopularnijom, najviše levičarskom potpredsednicom u američkoj istoriji”.

- Ona je užasna, ona je još gora od njega (Bajdena) - rekao je Tramp na sinoć održanom skupu u gradu Sent Klaud u Minesoti, preneo je CNN.

On je uporedio Bajdena sa borcem koji je dobio "dobre batine", pa je povučen iz borbe.

- On gubi, pa su ga onda povukli iz borbe i doveli novog borca. Sada imamo novu žrtvu, Kamalu. Iskreno govoreći, ona je radikalni levičar - kazao je Tramp, ponavljajući optužbe da su demokrate izvele “puč” kada se Bajden povukao i dao podršku Harisovoj.

On se nadovezao na ranije opaske svog kandidata za potpredsednika, senatora iz Ohaja Džej Di Vensa, osudivši politički učinak Harisove rečima da je ona kao državni tužilac Kalifornije “uništila San Francisko”.

- Kada poludeli liberal kao što je Kamala Haris dođe, američki san je mrtav - rekao je Tramp na skupu u Minesoti.

On je kritikovao Harisovu i po pitanjima politike abortusa, klimatskih promena, posedovanja oružja, inflacije, a posebno se osvrnuo na to kako je loše uradila zadatak vezan za iskorenjivanje glavnih uzroka migracije.

Izborni štab Kamale Haris ubrzo nakon što je Tramp završio govor u Minesoti objavio je saopštenje u kojem je oštro osudio Trampa, nazvavši ga “ogorčenim 78-godišnjim osuđenim prestupnikom”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Patrijarh Porfirije o stradanju Srba u selu Velika: Ne sudimo nikome, sabrali smo se da se pomolimo!
Politika

Patrijarh Porfirije o stradanju Srba u selu Velika: Ne sudimo nikome, sabrali smo se da se pomolimo!

Patrijarh Porfirije boravi u manastiru Đurđevi Stupovi u Beranama, kako bi se sa okupljenim vernicima pomolio i odao počast stradalima u selu Velika i gornjepolimskim selima, koje su pre 80 godina, na današnji dan, masakrirali pripadnici 7. SS dobrovoljačke brdske divizije Princ Eugen koje su činili Hrvati i Nemci i 21. SS brdske divizije Skenderbeg koje su činili Albanci.

28.07.2024

12:13

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija