• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/B92

05.08.2024

11:40

(VIDEO) Hitna akcija ruskih snaga! Izdajnik planirao teroristički napad u Zaporožju! A evo ko je iza njega!

printscreen

Vesti

(VIDEO) Hitna akcija ruskih snaga! Izdajnik planirao teroristički napad u Zaporožju! A evo ko je iza njega!

Podeli vest

U Zaporoškoj oblasti priveden je državljanin Ruske Federacije koji je, po nalogu ukrajinskih specijalnih službi, planirao teroristički napad na zvaničnike lokalne administracije, izvestila je pres-služba Uprave FSB za taj region.

Tokom ispitivanja, stanovnik Zaporoške oblasti priznao je da je, zajedno sa prijateljem, ukrajinskoj strani preko glasnika preneo informacije o zvaničnicima vojno-civilne administracije regiona, prenosi Izvestia.

"Naknadno je, po nalogu Glavne obaveštajne uprave (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine, saučesnik terorista pokušao da izvrši teroristički akt postavljanjem improvizovane eksplozivne naprave", navodi se u poruci objavljenoj na Telegramu.

 

 

Prilikom pretresa u mestu prebivališta okrivljenog, pripadnici policije zaplenili su improvizovanu eksplozivnu napravu i druge komponente za njenu izradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tviteraš jednim potezom razobličio vest sa tajkunskog portala: Je l' problem to što je Vučić na vlasti ili litijum?!
Politika

Tviteraš jednim potezom razobličio vest sa tajkunskog portala: Je l' problem to što je Vučić na vlasti ili litijum?!

Bivši diplomata, a danas ljuti opozicionar, Srećko Delić rekao je da će ukoliko se realizuje litijum, "Vučić ostati na vlasti koliko bude hteo". To je preneo i portal N1 u vlasništvu Dragana Šolaka, a jedan tviteraš je komentarom ispod njihove vesti dokazao da je problem opozicije zapravo to što je Aleksandar Vučić na vlasti, a jedini cilj protesta zapravo nasilno otimanje države!

05.08.2024

10:47

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija