• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

05.08.2024

23:00

Tramp zna nešto! Iran će napasti Izrael u narednim satima, da sam predsednik to se ne bi desilo!

Reuters

Vesti

Tramp zna nešto! Iran će napasti Izrael u narednim satima, da sam predsednik to se ne bi desilo!

Podeli vest

Bivši predsednik Donald Trump rekao je poznatom američkom gejmeru i influenseru Adinu Rosu da je čuo da će Iran napasti Izrael večeras (po američkom vremenu prim. aut).

Tramp je rekao da je ovo čuo "putem kanala koji su dostupni široj javnosti" a ne iz tajnih informacija, iako nije precizirao odakle tačno ima tu informaciju, preneo je Džeruzalem post.

- Čujem da će večeras doći do napada na Izrael, kažem vam sada, samo sam to čuo, nemam nikakve tajne informacije - rekao je Tramp, ne precizirajući na koje kanale misli.

On je dodao da je on predsednik SAD, to se ne bi dogodilo.

- Da sam predsednik, niko ne bi pričao o napadu na Izrael jer se ne bi dogodio, 100 odsto. Međutim, kad imate Nensi Pelosi, Adama Šifa, kada su svi oni tu, znači da ćete imati ljude kao što je Čak Šumer - rekao je Tramp, pominjući istaknute članove Demokratske stranke.

Nešto ranije, Džeruzalem post je preneo da SAD veruju da bi do napada Irana moglo da dođe u narednih 48 sati.

Predsednik SAD Džozef Bajden će se sastati sa svojim timom za nacionalnu bezbednost da bi razgovarali o situaciji, dok je komandant američkog CENTCOM, general Majkl Erik Kurila posetio Izrael i sastao se sa ministrom odbrane Joavom Galantom i načelnikom štaba Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Herclom Halevijem.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija