• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2024

13:10

(VIDEO) Šok u Rusiji! Suhoj oboren duboko u pozadini! Pilot se katapultirao i zabeležio neverovatan snimak, čime ovo tuče neprijatelj?!

Shutterstock/Video printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) Šok u Rusiji! Suhoj oboren duboko u pozadini! Pilot se katapultirao i zabeležio neverovatan snimak, čime ovo tuče neprijatelj?!

Podeli vest

Ruski pilot snimio je pad svog borbenog aviona nakon katapultiranja, piše Dejli Mejl.

Na snimku objavljenom na Telegram kanalu ruskog vojnog blogera Kirila Fedorova vidi se avion kako strmoglavo pada kroz oblake, dok plamen izbija iz jednog od njegovih motora.

Kamera se zatim okreće ka pilotu koji se spušta padobranom, noseći kacigu sa vizirom i masku za kiseonik.

- Je*eno su nas oborili! GPS je uključen, ali nema signala... Nismo imali vremena da reagujemo. Sve je gotovo... Bili smo je*eno visoko - govori pilot.

Nije jasno kada i gde je snimak nastao. Fedorov tvrdi da je pilot preživeo i da se priprema za nove misije.

Silueta aviona sugeriše da je pilot upravljao letelicom iz ruske porodice aviona Suhoj, koje rusko vazduhoplovstvo rutinski koristi u sukobima u Ukrajini. Varijante uključuju višenamenski borbeni avion Su-27, modernizovane Su-30 i Su-35, kao i Su-34 dizajniran za bombardovanja i duboke udare.

Anton Geraščenko, bivši savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova, takođe je podelio snimak.

- Kako se katapultiranje dogodilo iznad oblaka i na visokoj nadmorskoj visini, moguće je da je pilot lovca Su-30/Su-35 ili bombardera Su-34. Avion je, sudeći po mirnom ponašanju pilota, pogođen duboko u ruskoj teritoriji - navodi Geraščenko.

Podsećamo, ovaj neverovatni snimak pojavio se samo nekoliko dana nakon što je Ukrajina dobila američke F-16.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja
Politika

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

14:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija