• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2024

06:25

(UŽIVO) Počelo je! Rusi upadaju u Toreck, borbe jače nego ikad! Cela Ukrajina pod uzbunom, odjekuju eksplozije širom zemlje!

Tanjug/AP

Vesti

(UŽIVO) Počelo je! Rusi upadaju u Toreck, borbe jače nego ikad! Cela Ukrajina pod uzbunom, odjekuju eksplozije širom zemlje!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 895. dan.

Šok na frontu! Masovna predaja i povlačenje ukrajinskih vojnika! Oko pet hiljada ljudi prešlo na rusku stranu?!

 

Teške borbe za Toreck

Ruska vojska probija se u Železni, Družbu i Severni, preteći da ode iza leđa ukrajinskih oružanih snaga.

Nastavljajući snažnu ofanzivu, grupa trupa „Centar“ započinje napad na Toreck, nastavljajući da probija odbranu OSU u okolnim selima.

Ujutro je javljeno da su u Severnom (Severni/Kirova) ruske jedinice zauzele istočni deo sela (područje širine do 1,6 km i dubine do 800 m) i da izvode jurišne operacije u centralnom delu, i u Železnom su napredovali Mirnom ulicom do dubine od 250 m.

Ukrajinski militanti i analitičari ne prestaju da pišu o teškom položaju ukrajinskih oružanih snaga:

 

(VIDEO) Drama u prestonici! Šta je ovo Putin bacio na Kijev?! Mrežama kruže stravični snimci, eksplozije odjekuju gradom!

 

Obuka na "leopardima"

Poljski i norveški instruktori započeli su obuku nove grupe ukrajinskih vojnika na tenkovima "leopard", piše portal "Kresi".

 

 

Američki mediji bruje! Ukrajinci nisu svesni šta dolazi sa F-16! Rusi napravili milion problema Kijevu, višemesečna kampanja urodila plodom!

 

Napad dronom na civilnu zgradu

Meštanin sela Korenevo u Kurskoj oblasti ranjen je u napadu ukrajinskog drona na stambenu zgradu, rekao je v.d. gubernatora Aleksej Smirnov.

 

Užasavajući signal iz SAD! Šta će biti sa Ukrajinom nakon rata?! Najgori scenario na pomolu: Amerikanci će odbiti...

 

Cela Ukrajina pod uzbunom

Na celoj teritoriji Ukrajine proglašena je uzbuna za vazdušnu opasnost, saopštile su vlasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đilasov huligan na opozicionom skupu u Osečini! Čovek koji priželjkuje ujedinjenje lažne države i Albanije ponovo pravi haos na ulicama!
Politika

Đilasov huligan na opozicionom skupu u Osečini! Čovek koji priželjkuje ujedinjenje lažne države i Albanije ponovo pravi haos na ulicama!

Aktivista Nikola Ristić, siledžija tajkuna Dragana Đilasa i plaćenik Dojče velea koji je u žižu javnosti dospeo nakon što je besramno maltretirao, vređao i pretio aktivistkinji Srpske napredne stranke Jeleni Milosavljević na Banovom brdu, čovek koji priželjkuje ujedinjenje takozvanog Kosova i Albanije, pojavio se na protestu sinoć u Osečini.

06.08.2024

07:01

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija