• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2024

13:51

Svet nije svestan šta je Putin upravo uradio! Sledi radikalna promena situacije na frontu, ruska vojska je ovo dugo čekala!

Reuters/printscreen

Vesti

Svet nije svestan šta je Putin upravo uradio! Sledi radikalna promena situacije na frontu, ruska vojska je ovo dugo čekala!

Podeli vest

Nova pruga koja će povezati Belgorodsku oblast i Krim - od Rostova na Donu do Marijupolja - mogla bi iz korena da promeni situaciju na frontu u korist Rusije, smatra bivši savetnik gradonačelnika Marijupolja (za vreme ukrajinske vlasti) Petar Andrjuščenko.

- To bi moglo radikalno da promeni situaciju na frontu jer će se time poboljšati logistiku ruske vojske - rekao je Andrjuščenko, prenosi ukrajinski portal Strana.

On je dodao da je železnička pruga - autonomna grana, koja trenutno ima veću snagu i kapacitet od Krimskog mosta.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da će železnica kroz teritorije Donbasa i Novorosije uskoro stići do Sevastopolja. On je istakao da je dobio izveštaj da je završena obnova trase od Rostova na Donu do Donjecka, Marijupolja i Berdjanska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Mališani iz Austrije i Republike Srpske zajedno na Ceru i Mišaru
Društvo

Mališani iz Austrije i Republike Srpske zajedno na Ceru i Mišaru

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je danas u Šapcu, zajedno sa gradonačelnikom dr Aleksandrom Pajićem, kulturno-obrazovni kamp za mlade iz dijaspore i regiona. Kamp okuplja decu uzrasta od 11 do 15 godina, a tokom sedam dana trajanja kroz njega će proći 150 dece iz Austrije i Republike Srpske.

05.08.2024

14:58

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija