• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.08.2024

06:15

(VIDEO) Klanica u Rusiji! Oklopnjacima SAD kose ruske civile! Stravičan snimak osvanuo na mrežama!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Klanica u Rusiji! Oklopnjacima SAD kose ruske civile! Stravičan snimak osvanuo na mrežama!

Podeli vest

Na ruskim Telegram kanalima specijalizovanim za vojne teme i SVO pojavili su se novi snimci koji svedoče o ratnim zločina ukrajinske vojske u Kurskoj oblasti.

Naime, posada Oružanih snaga Ukrajine jednog od borbenih vozila pešadije "strajker", koje su Kijevu isporučile SAD, otvorila je vatru na civilno vozilo u pograničnom naselju Zeleni Šljak, nedaleko od grada Sudža.

 

 

 

Prema dostupnim podacima, ova vozila nalaze se u operativnoj upotrebi 22. brigade Oružanih snaga Ukrajine, a trenutak pucnjave po civilima zabeležen je kamerom jedne bespilotne letelice ruske vojske koja je letela u blizini.

Od posledica napada, civilno vozilo se prevrnulo na ivicu puta i zapalilo, a svi putnici su poginuli. Kako se navodi "strajker" ukrajinske vojske bio je na kamufliranom položaju u obližnjem šumskom pojasu.

Ubijena žena tokom povlačenja ukrajinskih trupa

Ukrajinski vojnik je tokom evakuacije pucao i ubio meštanku sela Kurilovka Sudžanskog okruga Kurske oblasti, rekao je suprug preminule na TV kanalu Solovjev uživo .

- Krenuli smo iz sela Kurilovke. On je prvi upucao moj auto, a ja sam se vozio napred. U autu su bili moja supruga i moj sin Matvej, koji ima godinu i osam meseci, i majka moje supruge, oni su dobro, ali je Nina (supruga) ranjena - rekao je čovek.

Ispostavilo se da je ova rana smrtonosna.

Suprug preminule devojke je dodao da je svojim očima video ukrajinskog vojnika koji je otvorio vatru na njegovu porodicu – imao je šlem sa plavim zavojem i mitraljez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija