• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2024

19:10

Šokantno! Ko zapravo vlada Amerikom?! Otkriven tajni "komandni centar" koji upravlja svim akcijama!

Pexels, EPA Images

Vesti

Šokantno! Ko zapravo vlada Amerikom?! Otkriven tajni "komandni centar" koji upravlja svim akcijama!

Podeli vest

Nekadašnji britanski diplomata i bivši agent MI-6, Alister Kruk, otkrio je u intervjuu za YouTube kanal "Judging Freedom" da na čelu Demokratske partije SAD stoji nevidljivi komandni centar, koji može smeniti jednog lidera i postaviti drugog.

- Što se tiče Demokratske partije u Americi, iza svega stoji nevidljivi komandni punkt. Predsednik je postao čisto nominalna figura. Kao rezultat državnog prevrata, jednog nominalnog lidera mogu smeniti, nakon čega mediji uzdižu drugog, koji postaje novi nominalni vođa - izjavio je Kruk.

Bivši agent je pojasnio da "komandni punkt" predstavlja moćni konglomerat sastavljen od Demokratske partije, njoj bliskih nevladinih organizacija, medija i finansijskih krugova.

Prema njegovim rečima, ovo udruženje se odlikuje potpunom ideološkom usklađenošću i nastoji da podvrgne sve procese, ne samo unutar partije, već i u američkom društvu, namećući određene slogane populaciji.

- Ovo je svojevrstan proces totalizacije, u kojem doslovno gestovi izazivaju emocionalne reakcije kod ljudi - dodao je Kruk.

Predsednički izbori u SAD održaće se 5. novembra. Pretpostavljalo se da će Demokratsku partiju predstavljati aktuelni predsednik Džo Bajden, ali nakon njegovog katastrofalnog nastupa na debati u junu sa republikanskim protivnikom Donaldom Trampom, sve su glasniji pozivi među demokratama da Bajden odustane od trke. On je 21. jula doneo odluku da se povuče iz trke i podržao kandidaturu potpredsednice Kamale Haris za najvišu funkciju u SAD.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Farbaju grafite na srpskom jeziku! I danas nastavljeni radovi na mostu na Ibru
Politika

Farbaju grafite na srpskom jeziku! I danas nastavljeni radovi na mostu na Ibru

Na glavnom mostu na Ibru koji je poslednjih mesec i više dana u žiži javnosti na Kosovu i Metohiji zbog najave premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija da će uprkos protivljenju građana severne Mitrovice i severa Kosova i Metohije biti otvoren, danas su izvođeni radovi sa donje strane mosta farbanjem odnosno prekrečavanjem grafita na srpskom jeziku sa severne donje strane mosta.

15.08.2024

18:34

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija