• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

19.08.2024

14:16

(VIDEO) Društvene mreže gore! Snimak Putina šokirao svet, a evo o čemu je reč!

printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) Društvene mreže gore! Snimak Putina šokirao svet, a evo o čemu je reč!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin stigao je juče u posetu Azerbejdžanu, a na društvenim mrežama ponovo se polemiše o njegovom licu, koje izgleda znatno drugačije nego pre samo nekoliko dana.

Očekuje se da će Putin danas položiti venac na grob bivšeg predsednika Azerbejdžana Hejdara Alijeva, kao i na spomenik Večne vatre, nakon čega će se sastati sa azerbejdžanskim predsednikom Ilhamom Alijevim.

Uslediće razgovori delegacija dve zemlje o razvoju strateškog partnerstva, kao i o aktuelnim međunarodnim i regionalnim problemima.

Pored toga, predviđena je i ceremonija potpisivanja sporazuma dve zemlje.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje na društvenim mrežama jeste Putinovo lice, a posebno obrazi.

"Putin u Bakuu izgleda drugačije od Putina na sednici Saveta bezbednosti pre nekoliko dana, zar ne", primetio je Geraščenko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Patrijarh Porfirije: Mir je uvek Božji dar!
Politika

Patrijarh Porfirije: Mir je uvek Božji dar!

Njegova Svetost Patrijarh srpski Porfirije služio je danas svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru Krka povodom praznika Preobraženja Godpodnjeg i poručio da su mir i ljubav osnovni principi života u Hristu i naglasio značaj preobražaja čoveka iznutra koji vodi ka istinskoj duhovnoj obnovi i skladu sa Božjom tvorevinom.

19.08.2024

15:40

Nebojša Bakarec: Zapad je uložio 700 miliona dolara u rušenje Vučića za 12 godina!
Politika

Nebojša Bakarec: Zapad je uložio 700 miliona dolara u rušenje Vučića za 12 godina!

Narodna Republika Kina je zvanično objavila u zvaničnom dokumentu Ministarstva spoljnih poslova, da iza protesta i demonstracija u Srbiji, 2022. i 2023., stoje direktno SAD, tj. "NED" - Nacionalni fond za demokratiju (National Endowment for Democracy) koji finansira i organizuje proameričke i proevropske nevladine organizacije, koje su upriličile proteste, u cilju nasilnog rušenja srpske Vlade i celog državnog rukovodstva. NED je zvanična, vladina, državna organizacija SAD odnovana 1983., koju finansiraju Kongres i Ministarstvo inostranih poslova SAD.

19.08.2024

15:06

TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija