• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

01.09.2024

08:08

Hitno oglašavanje ruskog ministarstva odbrane nakon paklene noći! Zelenski: Teška situacija u 4 pravca!

AP PHOTO

Vesti

Hitno oglašavanje ruskog ministarstva odbrane nakon paklene noći! Zelenski: Teška situacija u 4 pravca!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 921. dan.

Zelenski: Teška situacija na četiri pravca

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je izjavio da je zbog aktivnih borbi na kramatorskom, kupjanskom i toreckom pravcu nastala teška situacija za Oružane snage Ukrajine.

- Danas sam razgovarao sa glavnokomandujućim (Aleksandrom Sirskim). Pokrovski pravac najviše napadaju. Teška je situacija i na kramatorskom, kupjanskom pravcu. Skoro dve stotine borbi se svakog dana vode duž celog fronta - rekao je Zelenski u video poruci na svom Telegram kanalu.

 

Haos! Oglasio se smenjeni komandant ukrajinskog vazduhoplovstva! Opšte rasulo posle obaranja F16!

 

Oboreno 158 dronova iznd Rusije!

Tokom noći ruski PVO sistemi oborili su deset dronova koji su leteli u pravcu Moskve. Mete napada bespilotnih letelica su bili i Tulska, Lipecka, Brjanska, Rjazanjska i Voronješka oblast. Ukupno, ruska PVO oborila je 158 ukrajinskih bespilotnih letelica u 15 regiona Ruske Federacije, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

 

Ukrajina napala Moskovsku oblast! Najmasovniji udar na rusku teritoriju, hitno se oglasio Sobjaninn!

 

Prepune bolnice u Belgorodskoj oblasti

U bolnicama u Belgorodskoj oblasti nalazi se oko 80 osoba koje su povređene tokom napada Oružanih snaga Ukrajine, saopštio je gubernator regiona Vjačeslav Gladkov.

On je izjavio da je pet osoba poginulo u granatiranju ukrajinskih snaga Belgoroda i Belgorodske oblasti iz višecevnog raketnog sistema Vampir (MLRS).

"Od posledica zadobijenih povreda, jedna žena i četiri muškarca preminuli su na licu mesta pre dolaska Hitne pomoći... Ranjeno je 37 civila, među kojima šestoro dece. Sedmoro odraslih i troje dece su u teškom stanju. Sve žrtve su prebačene u medicinske ustanove u Belgorodu", napisao je on na Telegram kanalu.

Od 80 povređenih, 12 su deca. Stanje 11 ranjenih je teško, precizirao je Gladkov.

Da li je moguće?! Zelenski opet moli Zapad za pomoć i oružje! "Ruski teror se može završiti na jedan način...!"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija