• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

10.09.2024

15:46

Odloženo svedočenje! Francuz koji je drogirao ženu pa zvao muškarce da je siluju hitno hospitalizovan!

printscreen Twitter

Vesti

Odloženo svedočenje! Francuz koji je drogirao ženu pa zvao muškarce da je siluju hitno hospitalizovan!

Podeli vest

Dominik Peliko (71), koji je u Francuskoj optužen da je drogirao svoju ženu i pozvao desetine stranaca da je siluju u njihovoj kući, hospitalizovan je danas radi pregleda i lečenja zbog čega neće moći da svedoči, rekla je Pelikova advokatica, Beatris Zavaro.

"Gospodin Peliko ne pokušava da izbegne svoju odgovornost, on neće izbegavati svoju odgovornost", rekla je Zavaro, dodajući da je njen klijent u petak počeo da pokazuje simptome onoga što bi mogla biti infekcija bešike, prenosi Rojters.

Peliko je optužen da je na internetu nudio seks sa svojom ženom i da je snimio zlostavljanje. 
Takođe je optuženo i 50 muškaraca koji su godinama silovali njegovu ženu koja je u tim trenucima bila drogirana.

Zavaro je rekla francuskim medijima da Peliko priznaje svoje zločine.

Kada je reč o ostalim optuženima, francuski mediji navode da su neki priznali krivicu, dok su drugi tvrde da se supruga optuženog pretvarala da spava.

Svako od optuženih suočava se sa do 20 godina zatvora ako budu proglašeni krivim.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Hibridne ubice Srbije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Hibridne ubice Srbije!

Zapad verovatno prvi put tako ekstremno primenjuje dvoličnu i licemernu politiku – u ovom slučaju protiv Srbije i predsednika Vučića. Zapad, javno, manifestno, podržava Vučevu proevropsku politiku, Vučićevu pomirljivost u vezi pitanja KiM, podržava litijumsku politiku Vučića itd. To čine često, rekoh javno i nedvosmisleno. Nažalost, reči Zapada su jedno, a dela nešto sasvim drugo. Ekstremno drugačije.

10.09.2024

17:15

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija