• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2024

13:10

(VIDEO) Tramp objavio šokantnu fotografiju! Svet gleda i ne veruje, da li je ovo moguće?!

EPA/Reuters

Vesti

(VIDEO) Tramp objavio šokantnu fotografiju! Svet gleda i ne veruje, da li je ovo moguće?!

Podeli vest

Republikanac Donald Tramp i demokratska potpredsednica Kamala Haris izašli su na pozornicu televizijske debate u utorak uveče po američkom vremenu, u, možda, ključnom trenutku njihove trke za mesto u Beloj kući, rukovavši se pri prvom ličnom susretu.

Osam nedelja pre izbora, koji će se održati 5. novembra, televizijska debata na kanalu ABC News — jedina koja je do sada zakazana — predstavlja za oba kandidata i priliku i rizik pred televizijskom publikom koja broji desetine miliona birača.

Nakon debate, Donald Tramp je na Fejsbuku objavio veliku pobedu.

- Ljudi kažu da je ovo velika pobeda - napisao je Tramp na Fejsbuku, priloživši skrinšotove anketa sa različitih portala na kojima je on pobedio.

Foto: printscreen

 

Tramp je takođe izašao pred novinare nakon završetka debate i požalio se da su moderatori bili "veoma nepravedni" prema njemu.

- Haris želi drugu debatu jer je pretrpela ozbiljan poraz. Razmislićemo o tome - izjavio je Tramp. U međuvremenu, tim njegove protivkandidatkinje iskazao je spremnost da se dogovore nove debate koje bi se mogle održati u oktobru.

"Bila je to, verovatno, moja najbolja debata. Bilo je veoma zanimljivo, i pokazalo se koliko su slabi, koliko su jadni," naveo je Tramp. Dodao je da nema informaciju da je poznata pevačica Tejlor Svift podržala Haris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija