• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2024

12:01

Jezivi snimci razaranja nebodera u Kijevu! Nadmoćni ruski dron od kog strepi svet donosi stravičnu smrt! (VIDEO)

printscreen

Vesti

Jezivi snimci razaranja nebodera u Kijevu! Nadmoćni ruski dron od kog strepi svet donosi stravičnu smrt! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski dron pogodio je noćas neboder u glavnom gradu Ukrajine - Kijevu, ubivši jednu osobu i ranivši četiri, rekao je gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko na Telegramu.

Dron tipa "šahed" izazvao je požar na najvišim spratovima stambene zgrade, rekli su zvaničnici.

- Gori u zgradi u okrugu Solomjanski koju je pogodio neprijateljski dron. 17, 18. i 19. sprat su oštećeni. Ekipe hitne pomoći su na mestu događaja - rekao je Kličko.

 

 

Serhij Popko, šef vojne uprave glavnog grada, rekao je da se stanovnici evakuišu iz zgrade u četvrti zapadno od centra grada.

Fotografija objavljena na društvenim mrežama prikazuje visoku zgradu obavijenu dimom i vatru koja gori na jednom od najviših spratova.

 

 

Popko je tokom medijskog ida su delovi drona pali na otvoreni prostor u središnjem okrugu Ševčenkivski.

Podsetimo, ruske snage napale su noćas grad Dnjepar. Tri osobe su poginule, među kojima i detea, a 19 je povređeno, od kojih četvoro dece, saopštili su Državna služba za vanredne situacije i šef OVA Sergej Lisak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija