• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2024

16:10

Nije dobro! Izrael potvrdio: Dogodilo se ono čega su se svi pribojavali! "Snažno smo udarili..."

Reuters

Vesti

Nije dobro! Izrael potvrdio: Dogodilo se ono čega su se svi pribojavali! "Snažno smo udarili..."

Podeli vest

Izrael je snažno udario na kapacitete iranske protivvazdušne odbrane i sposobnost proizvodnje raketa koje prete našoj zemlji, izjavio je izraelski premijer Benjamin Netanijahu na zvaničnoj ceremoniji sećanja na izraelske vojnike poginule 7. oktobra.

Subotnji napadi predstavljaju nastavak sistematske, višemesečne kampanje za „odsecanje ruku iranskoj hobotnici, Hezbolahu i Hamasu“, dodao je on.

- Pre dva dana udarili smo u glavu hobotnice — iranski režim - rekao je Netanijahu.

Obraćajući se narodu Irana, Netanijahu je naglasio da „naša borba nije protiv vas“, već protiv režima koji ih „ugnjetava i preti celom regionu“.

- Režim mora da razume jednu jednostavnu stvar: ko nama nanese štetu, dobiće odgovor - izjavio je Netanijahu.

Prema njegovim rečima, udar na Iran bio je „precizan i moćan i postigao je sve svoje ciljeve“.

Netanijahu je izrazio zahvalnost načelniku štaba IDF-a, direktoru Mosada, načelniku vojne obaveštajne službe IDF-a i komandantu izraelskog vazduhoplovstva, kao i Sjedinjenim Američkim Državama, ali ne i svom čestom političkom rivalu, ministru odbrane Joavu Galantu.

On je takođe istakao da je vraćanje živih i poginulih talaca „sveta misija“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija