• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2024

12:40

(VIDEO) Tramp užasnuo sve! Proroci su ovde predvideli kraj sveta: Svetom odjeknula uznemirujuća izjava republikanskog kandidata!

Shutterstock/AP

Vesti

(VIDEO) Tramp užasnuo sve! Proroci su ovde predvideli kraj sveta: Svetom odjeknula uznemirujuća izjava republikanskog kandidata!

Podeli vest

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp je istakao svoja uverenja o tome šta su proroci rekli o Bliskom istoku, tvrdeći da su predvideli kraj sveta u tom regionu. On je to izjaivo u podkastu američkog voditelja Džoa Roganu.

- Znate, proroci kažu da će kraj sveta doći na Bliskom istoku. To znate, zar ne - rekao je Tramp.

Tramp je sa Roganom razgovarao o odnosu Izraela i SAD tokom rata i tenzijama na Bliskom istoku.

On je kritikovao američkog predsednika Džoa Bajdena i njegovu protivkandidatkinju na predstojećim izborima, potpredsednicu Kamalu Haris, optužujući ih da su poručili Izraelu da „ne preduzima ništa“ tokom sukoba Izraela i Hamasa.

- Bajden je rekao Izraelu da ništa ne radi tokom rata - nastavio je Tramp, pohvalivši Izrael što nije poslušao Bajdenove savete.

- Mislim da bi, da su poslušali Bajdena, sada čekali da bomba padne direktno na njih - dodao je Tramp.

- Bajden je pogrešio u tolikim stvarima. Rekao bih da je i Kamala Haris takođe grešila jer, znate, uvek kaže da su odluke donosili zajedno - naglasio je Tramp.

Prema izveštaju Njujork Tajmsa, Rogan je ranije odbijao da ugosti Trampa, nazivajući ga „pretnjom demokratiji“.

Ipak, Rogan je tokom intervjua izjavio da je želeo da ugosti Trampa nakon što je u julu na jednom skupu u Pensilvaniji došlo do pokušaja atentata na bivšeg predsednika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija