• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: tanjug

27.10.2024

17:42

(VIDEO) Stravični sudar u Sankt Peterburgu! Vozaču pozlilo u vožnji, najmanje 20 povređenih!

Printscreen/Telegram

Vesti

(VIDEO) Stravični sudar u Sankt Peterburgu! Vozaču pozlilo u vožnji, najmanje 20 povređenih!

Podeli vest

Najmanje 20 osoba povređeno je u sudaru dva autobusa i dva automobila u centru ruskog grada Sankt Peterburga, saopštilo je danas rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

“Prema prvim podacima, povređeni su vozač autobusa i još devet osoba, uključujući 12-godišnje dete, a svi su hospitalizovani i njihove povrede nisu teške. Još 15 povređenih osoba nisu želele hospitalizaciju”, navela je pres služba Ministarstva, prenela je agencija Interfaks.

Vozač autobusa MAZ prošao je na crveno svetlo i sudario se sa drugim autobusom i još dva automobila, pokazala je preliminarna istraga.

Pres služba ministarstva je navela da je vozaču autobusa neposredno pre nesreće naglo pozlilo.
Policija je pokrenula istragu kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija