• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2024

09:40

(VIDEO) Dok Kamali gori pod nogama, njeni saradnici rade ovo! Mreže gore zbog očajničkog pokušaja spasavanja Harisove!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) Dok Kamali gori pod nogama, njeni saradnici rade ovo! Mreže gore zbog očajničkog pokušaja spasavanja Harisove!

Podeli vest

Kandidat Demokratske stranke za potpredsednika SAD-a, Tim Volc, održao je onlajn događaj na platformi Twitch, gde je uživo prenosio svoje igranje popularne videoigre Madden.

Volc je, zajedno sa kongresmenkom iz Demokratske stranke Aleksandrijom Okasio-Kortez, u nedelju nastojao da ovim putem pridobije glasove mladih muškaraca - grupe koja sve više pokazuje podršku Donaldu Trampu.

Okasio-Kortez, popularna među mlađom populacijom i jedna od najmlađih demokratskih predstavnica u Predstavničkom domu Kongresa SAD-a, redovno održava uživo prenose na Tviču, najčešće igrajući videoigre kao što je "League of Legends".

U nedelju joj se Volc pridružio u nadi da će privući pažnju mladih birača koji bi mogli biti ključni za pobedu demokrata.

Tradicionalno, mladi glasači podržavaju demokrate, ali sve više mladih muškaraca smatra da Demokratska stranka zanemaruje njihove interese i čak ih kritikuje bez posebnog razloga.

Zbog toga je predizborni tim Kamale Haris usmerio deo kampanje ka ovoj grupi birača, iako taktika do sada nije dala značajnije rezultate.

S druge strane, Tramp je postigao značajan uspeh među mladim muškarcima, što je izazvalo zabrinutost među demokratama.

U pokušaju da promene ovu situaciju, Volcov tim je izabrao Madden kao igru za prenos uživo, nadajući se da će ovaj format privući pažnju mladih muškaraca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija