• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2024

06:25

(UŽIVO) Počela nova invazija na Rusiju! Žetoka bitka na granicama, FSB hitno odgovorio! Rusi spasili američkog špijuna!

Tanjug/AP

Vesti

(UŽIVO) Počela nova invazija na Rusiju! Žetoka bitka na granicama, FSB hitno odgovorio! Rusi spasili američkog špijuna!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 978. dan.

Nešto krupno se sprema! Hitna vest o Putinu iz Turske: Erdogan je izrazio želju, sve se sprema...

 

Bitka u Brjanskoj oblasti: Ukrajinski diverzanti pokušali proboj granice

Prema podacima lokalnih vlasti, grupa pripadnika Oružanih snaga Ukrajine (OSU), u sastavu od 10 do 15 ljudi, pokušala je da pređe rusku granicu u Brjanskoj oblasti. Tokom borbe, tri člana grupe su poginula, a neki su ranjeni, dok je na ruskoj strani povrede zadobio vojnik granične službe Federalne službe bezbednosti (FSB). U toku je pretraga područja.

 

 

Ruske granične trupe i vojska zaustavile su pokušaj prelaska "naoružane grupe pojedinaca" u Brjanskoj oblasti, izjavio je guverner Aleksandar Bogomaz.

- Grupa OSU je neutralisana vatrom. Situacija u Klimovskom okrugu trenutno je stabilna i pod kontrolom snaga Operativnog štaba Brjanske oblasti - naveo je on.

 

Putin dao misteriozni ultimatum Ukrajini! Situacija na frontu sa naglo pogoršala za Kijev: Sve je počelo da pada...

 

Napad na utvrđenje OSU snimljen iz prvog lica

Na internetu je objavljen snimak napada na položaj OSU, snimljen GoPro kamerom koju je nosio vojnik 16. brigade specijalnih snaga u oblasti Petropavlovke kod Kupjanska.

 

 

 

Kraj! Sada je zaista gotovo! Americi stigle katastroflane vesti: Sve je završeno, ceo svet će osetiti...

 

Ruski specijalci evakuisali američkog špijuna

Ruske specijalne službe, uz podršku jedinica 36. gardijske zasebne motorizovane brigade 29. gardijske kombinovane armije Istočnog vojnog okruga, uspešno su evakuisale američkog državljanina koji je imao ključnu ulogu u pružanju obaveštajnih podataka tokom pripreme napada na selo Bogojavlenka na ugljedarskom pravcu.

 

 

Navodno, agent pod pseudonimom Kenneth M. proveo je dve godine u Ukrajini, prenoseći vredne informacije Rusiji, čime je omogućeno precizno izvođenje napada uz minimizaciju štete po civilnu infrastrukturu i civilno stanovništvo. Njegov život nije ugrožen, a trenutno se razmatra mogućnost dodele političkog azila i sticanja ruskog državljanstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija