• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

15.04.2023

20:00

HAOS U NAJAVI - NAJPOZNATIJA BEOGRAĐANKA NAJAVILA POMPEZNI ULAZAK U ZADRUGU! "Uskoro počinje pravi rijaliti"!

Live TV

HAOS U NAJAVI - NAJPOZNATIJA BEOGRAĐANKA NAJAVILA POMPEZNI ULAZAK U ZADRUGU! "Uskoro počinje pravi rijaliti"!

Podeli vest

Najbolja prijateljica Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, kako su pisali mediji, pobegla je navodno iz Beograda zbog Zvezdana Slavnića i navodnih pretnji.

Milena Kačavenda, poznata kao "Kuma Nacionale", najveća je podrška Ane Ćurčić, a svi se pitaju da li možemo i nju očekivati u Zadruzi 6, kako bi se suočila sa Zvezdanom Slavnićem, s obzirom da je upoznata u odnos Ane i Zvezdana i spremna je da iznese sve dokaze protiv Slavnića.

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, na kratko je napustila Srbiju, a nedavno se vratila zbog poslovnih obaveza.

Otišla sam malo u inostranstvo, za vašu informaciju, čisto da se osvežim, pobegnem od "Zadruge" i osvežim svoj privatni život. Zvanično sam se verila. To bi bilo to - rekla je Milena i pokazala verenički prsten.

Foto: Informer

Gluposti su da sam pobegla zbog pretnji. Nisam se oglašavala. Pobegla sam na koji dan, ispalo kuma pobegla. Slavnića se ne bojim. Pričaju da sam im tražila 2 miliona evra, ja bih im uzela 5 miliona da imaju. Ne plašim ga se. On preti pa preti. Nismo ni mi pali sa banane. Aca Bulić me je dočekao sa svojim obezbeđenjem. Ovo je mlaka voda za mene - ispričala je kuma.

Kačavenda je prokomentarisala i to što je Zvezdan sinoć Anđelu Đuričić povukao za kosu.

To su njegovi rituali. Da li je u zatvoru imao neku dugokosu, pa je vežbao. Kad sam ga viđala u sudnici, nisam videla nikad dugokosu. Možda je odlučio da novac zarađen u "Zadruzi" investira u frizerski salon. Ako je tako, ja ću mu biti prva mušterija. Prvo ću da mu uzmem pare, pa da mu ih dam. Crnogorska mlada se dobro snašla. On je postao najveći rijaliti igrač kojeg znam. Nadam se da će njegova bista stajati u onom bazenu, da ne kažem jezercetu - istakla je Milena.

Foto: ATA Images

"Kuma Nacionale" priznaje da je imala razgovor sa produkcijom, te nam je otkrila kada možemo očekivati njen ulazak u rijaliti.

- Ja sam spremna kao zapeta puška (smeh). Imala sam razgovor sa produkcijom oko mog ulaska, ali moramo još neke stvari da preciziramo oko ugovora. Ja imam biznis napolju koji neko mora da vodi, a ulazak u Zadrugu je velika obaveza. Ja hoću i želim, samo moram još da pozavršavam neke obaveze. "Glavniću" neće biti dobro kada me ugleda, jer znam da me se najviše plaši, zbog svih stvari koje znam o njemu - govori Milena i dodaje:

Foto: Printscreen

- Još nam fali Moka da uđe sa novom devojkom koja liči na Avganistanskog papagaja i onda rijaliti može da počne. Iako su me obojica tužila i još uvek neznam zbog čega nisam dobila nikakav poziv, sigurna sam da bi u rijalitiju bili vrlo bliski, samo nisam rekla kako fizički ili verbalno... - završava Kačavenda za emisiju "Džet set Top 5". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 1 godinu

Koja bre najpoznatija beogradjanka? Sa li ste vi ok u redakciji?!!?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija