• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

18.04.2023

18:00

ANA RADULOVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Voditeljka bez dlake na jeziku komentarisala zadrugare pa OTKRILA! "On je LAŽOV, jedan od lošijih učesnika rijalitija"!

Informer

Live TV

ANA RADULOVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Voditeljka bez dlake na jeziku komentarisala zadrugare pa OTKRILA! "On je LAŽOV, jedan od lošijih učesnika rijalitija"!

Podeli vest

Voditeljka RED televizije Ana Radulović, važi za jednu od najatraktivnijih i najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni.

Ana je bila gost emisije "Zadrugari na skeneru", te je tom prilikom komentarisala najaktuelnije teme koje su obeležile nedelju u popularnom rijaliti šou programu.

Haos između Sanje i Marka, nakon što je Marko saznao da je bila intimna sa Janjušem. 

Foto: printscreen

- Njihov odnos mi se nije dopadao ni pre toga, a kamo li posle te situacije. Mislim da su oni jedni od retkih koji nemaju nikakve prepreke, a non stop se svađaju - govori Ana. 

Na stubu srama! Zadrugari osudili Anu Spasojević da je zaljubljena u Zevzdana!

Foto: printscreen

- Ana je zadrugarka koja je i prosle godine imala vrlo čudno učešće. Mislim da čim je ušla i drugi put, evidentno je da je rijaliti zanima. Od takvih osoba možemo uvek da očekujemo svašta nešto. Deluje mi sumnjivo, možda postoje tu i neke varnice - ističe Radulovićeva. 

Zvezdan vukao Anđelu za kosu po Zadruzi!

Foto: printscreen

- Ta scena je, samo potvrda da zadrugari kada kažu nešto u Zadruzi, nisu dosledni tome. Anđela je rekla ukoliko Zvezdan bude ikada digao ruku na nju, ona bi reagovala. Ona nije reagovala ni u sekundi, a kamo li posle toga - otkriva Ana.

Suočavanje Ivane Šašić i bivšeg supruga Bojana!

Foto: printscreen

- Bojan je jedan od lošijih učesnika u rijalitiju. On mi se ne dopada kao osoba, imali smo prilike da vidimo koliko laže. Meni je drago što je Ivana ušla i onako se postavila, ja da sam bila na njenom mestu sigurno bih reagovala još gore - komentariše voditeljka. 

Težak fizički obračun Filipa Cara i Janjuša!

Foto: printscreen

- Puče prijateljstvo, što nije ništa novo. Pucali su brakovi, veze pa može i ovo prijateljstvo. Iskreno se nadam da će se oni kad tad pomiriti, jer njihov humor je nešto što treba Zadruzi i bili su odličan tandem - rekla je voditeljka za emisiju "Zadrugari na skeneru". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maria

pre 1 godinu

Nije mi jasno da novinari a vezano za zadrugu, da pisšu vidi kaoko njuši? Obrazovana elito ako ste , živonjinje njuškaju, a čovjek miriše ima sluh mirisa. Valjda ste u svom obrazovanju naučili to čak u osnovnoj školi. Razapinjete DOSTOJANSTVENU ANĐELU kao ISUSA HRISTA to je tužno, neprofesionalno sa Vaše strane.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija