• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

15.06.2022

15:00

IZABRANE SU SREĆNE DOBITNICE - Ove devojke nosiće haljine popularnih pevačica za matursko veče! (VIDEO)

printscreen

Podkast

IZABRANE SU SREĆNE DOBITNICE - Ove devojke nosiće haljine popularnih pevačica za matursko veče! (VIDEO)

Podeli vest

Ekipa Informera je u saradnji sa osam poznatih dama organizovala akciju "Obuci maturantkinju". Anastasija Ražnatović, Dragana Mirković, Milica Todorović, Ana Nikolić, Sofija Milošević i Tanja Savić su poklonile svoje haljine, a srećne dobitnice su oduševljene svojom maturskom toaletom.

Informer je organizovao akciju "Obuci maturantknju" u kojoj su dame iz javnog života donirale haljinu maturantkinjama.

Anastasija Ražnatović, Dragana Mirković, Milica Todorović, Ana Nikolić, Sofija Milošević i Tanja Savić su se odazvale našem pozivu, a veliki broj devojaka se javio našoj redakciji.

Sada su izabrane srećne dobitnice koje će sa osmehom na licu za matursko veče obući toaletu svoje omiljene zvezde.

Foto: printscreen

- Već dugo pratim rad Sofije Milošević i jako sam zadovoljna njenim haljinama. Devojke neće pogrešiti šta god da odaberu iz njene kolekcije, jer kao što vidite ovo je pun pogodak za matursko veče – govori Jana Milanović, dobitnica haljine Sofije Milošević.

Foto: printscreen

- Izabrala sam haljinu Dragane Mirković, jer je jako volim i pratim njen rad od malih nogu. Haljina je baš po mojoj meri, a i boja je baš onakva kakvu sam tražila za svoje matursko veče, hvala puno Dragani što mi je omogućila da ispunim svoj san - govori Jovana Marković dobitnica haljine Dragane Mirković.

Foto: printscreen

- Izabrala sam haljinu Milice Todorović zato što smatram da ima odličan stil, pratim je jako dugo. Pored toga, njen sam veliki fan i velika mi je čast što će njena haljina zasijati na mom telu za matursko veče – govori Mina Spasojević.

Foto: printscreen

- Ova boja haljine je prelepa kao i sam materijal. Savršeno ističe obline mog tela, ali ono najbitnije od svega je da je ovo haljina Ane Nikolić. Presrećna sam što mi je Informer omogućio da baš ja nosim haljinu koju je nosila moja omiljena pevačica – govori Doroteja Zrnović.

Foto: printscreen

- Mnogo sam zahvalna Anastasiji Ražnatović koja je poklonila ovako divnu haljinu za matursko veče. Osim što je boja savršena, kroj je još bolji. Stoji mi kao da je šivena za mene, i jedva čekam da je sve moje drugarice vide – govori Tisa Lekić.

Foto: printscreen

- Iako tako ne izgleda, ja se u ovoj haljini osećam kao prava princeza. Boja, detalji, kroj je apsolutno sve što sam zamislila da nosim na svojoj maturi. Jako sam srećna i jedno veliko hvala Tanji Savić na ovako prelepoj haljini – govori Nevena Stošić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija