• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2021

16:34

"Kad tuku Srbi po Srbiji, što ne bih i ja?!" Đilas i Marinika svojim izjavama o genocidu DAJU KURTIJU VETAR U LEĐA!

Fotoilustracija/AP PHOTO/Tanjug/Informer

Vesti

"Kad tuku Srbi po Srbiji, što ne bih i ja?!" Đilas i Marinika svojim izjavama o genocidu DAJU KURTIJU VETAR U LEĐA!

Podeli vest

Takozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti rekao je danas da je otkriće posmrtnih ostataka žrtava iz Rezale Kod Srbice i njhovo sahranjivanje dokaz "genocida koji je Srbija počinila na Kosovu"

 

"Danas, 22 i po godine nakon strašnog dana, žrtve se vraćaju da počivaju na svojoj zemlji. Ovi grobovi su istina, dokazi o srpskom genocidu na Kosovu. Danas smo zajedno da odamo počast kosovskim mučenicima. Nećemo stati dok pravda ne bude zadovoljena", kaže Kurti, .

Pa kad Marinika Tepić i Dragan Đilas napadaju svoj narod optužujući ga za genocid, zašto to ne bi radio i Kurti?!

Đilas i njegova perjanica daju vetar u leđa Albancima svojim pričama o genocidu, te je logično da je to Kurtija osokolilo da još jednom udari na Srbe, srpski narod i Srbiju:

"Kad tuku Srbi po Srbiji sto ne bih i ja"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 3 godine

e moj djilase kurti i jeste tvoj nivo,a imena vam pisem malim slovima jer za velika niste ,onu necu ni da spomenem jer nije vredna spomena

Ivana

pre 3 godine

Vreme je da oni koji Srbiju optužuju za ratne zločine, budu najstrože kažnjeni. Nijedan predsednik do sada ovoliko nijeradio za našu državu i njene građane.Srbija se cela razvija i gradi.

Mina

pre 3 godine

Oni mraze Srbiju i građane Srbije, tako da od njih ništa novo niti ništa pametno.

Tina

pre 3 godine

Naravno pljuvati i gaziti po Srbiji to je njihov moto.

Ana

pre 3 godine

Tuku po Srbiji da bi se dopali tim "neprijateljima" zarad para, jer Djilasovce nista drugo ne zanima.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set