• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2024

11:22

Vučić o Ružićevom sramnom gostovanju na N1: Sit sam ucenjivača, sve će to rešiti rekonstrukcija Vlade!

Miloš Rafailović/Tanjug

Vesti

Vučić o Ružićevom sramnom gostovanju na N1: Sit sam ucenjivača, sve će to rešiti rekonstrukcija Vlade!

Podeli vest

Komentarišući izjave Branka Ružića na televiziji N1, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je to pomalo tužno.

- Ima jedna interesantna stvar. On kaže, u želji da im se dodvori, uvek je imao tu potrebu, neću previše stvari da iznesem, on kaže da "kažu Đilas ima 619 miliona". Ne kažu, niti kažem ja, to kaže Đilas, on je to pisao u izveštaju. A kaže da sam ja sistem. E taj Vučić je stvorio taj sistem koji vi nikada nećete stvoriti. A mi smo slabi i jadni, na pam je potrebna Ružićeva pamet. Sve će to biti uređeno rekonstrukcijama vlade - kaže on.

Predsednik ističe da je prilično sit ucenjivača iz SNS, SPS, i drugih stranaka.

- Do 2027. imamo vremena, pa neka narod odluči.  A o malim partnerima da ne govorim. To sklanjanje iz Skupštine kada im ne odgovara, da drže pridike... Sit sam toga - kazao je on.

Podsetimo, potpredsednik GO SPS Branko Ružić gostovao je juče na N1, televiziji pod kontrolom Dragana Šolaka i tom prilikom branio opozicionog lidera Dragana Đilasa, ali i poručio da Srpska napredna stranka ne bi postojala bez Socijalističke partije Srbije.

Foto: Informer

 

Snimak Ružićevog gostovanja pogledajte u nastavku:

Takođe, urednik Informera Dragan J. Vučićević postavio je pitanja pomenutom SPS-ovcu i najbližem saradniku Ivice Dačića da li se nedavno tajno sastajao sa zapadnim diplomatom, operativcem "moćne ambasade", kao i o tome da li ima taj susret veze sa jučerašnjim sramotnim nastupom na TV N1.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Miloš Rafailović

 

Nakon što je raskrinkao Ružićeve tajne sastanke sa američkim diplomatom u Kosovskoj ulici u Beogradu i pitao ga da potvrdi to, Dragan J. Vučićević je za njega imao jedan predlog, a više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set