• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas

19.07.2020

21:40

NACIJA JE RONILA SUZE kad je otkrila svoje STRAŠNO DETINJSTVO! Ona ULAZI u Zadrugu 4, na ivici je da POTPIŠE UGOVOR!

Rijaliti

NACIJA JE RONILA SUZE kad je otkrila svoje STRAŠNO DETINJSTVO! Ona ULAZI u Zadrugu 4, na ivici je da POTPIŠE UGOVOR!

Podeli vest

Ponovo na malim ekranima!

Tek što se završila treća sezona rijaliti programa "Zadruga", već se uveliko spekuliše ko bi od bivšh zadrugara mogao ponovo da se useli na imanje u Šimanovcima od šestog septembra. Milica Kemez je obeležila treću sezonu svojom ljubavnom vezom sa Borom Santanom, a sada je otkrila da li će se naći pred kamerama Zadruge u novoj sezoni.

ŠOK! Sa Pinka najavili HAOS! Večeras stižu NJIH TROJE - Voditelj će nadrljati ako OVA ZADRUGARKA POLUDI U LAJVU! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/borasantana

DA NIJE PRERANO? Filip Đukić i Iva Grgurić ZAKAZALI TERMIN U UTORAK - ODLUČILI SE NA OVAJ KORAK, fanovi u TRANSU!

- Iskreno, ne znam. Najviše me boli što sam stvorila pogrešnu sliku o sebi i što sam toliko pala pod uticaj tih nekih navodnih informacija. Ja zaista nisam negativna osoba, nisam patetičarka, već sam pozitivac i pozitivno gledam na život. Predstavljena sam kao patetičarka koja izmišlja životnu priču da bi se narod sažalio i kao neko ko se prostituisao, a to su laži. Ako bih ušla, ušla bih da to demantujem i onda bih ja itekako igrala igru. Zavrtela bih im tamo mozgove kao što su oni meni. Krivo mi je što sam ćutala i štedela neke ljude i dozvoljavala da oni mene ne štede, eto samo iz tog razloga bih ušla. S obzirom na to da mi je ovo prvi rijaliti, super sam prošla. Shvatila sam da mene tamo niko nije štedeo i da je trebalo da mislim na sebe. 

- Rekli su mi da razmislim - izjavila je Kemezova za kraj.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija