• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

15.12.2020

10:11

100.000 EVRA KAZNA ZA PROVALNIKE?! Svi detalji NAPADA NA PRODUKCIJU! Ivan otkrio o HONORARIMA - neće da ih ISPLATE!

Rijaliti

100.000 EVRA KAZNA ZA PROVALNIKE?! Svi detalji NAPADA NA PRODUKCIJU! Ivan otkrio o HONORARIMA - neće da ih ISPLATE!

Podeli vest

Ivan Gavrilović je jedan od učesnika "Parova" koji su napustili rijaliti. Nakon incidenta on je otišao kući, a sada se oglasio i rekao da ne planira da plati kaznu od 100.000 evra.

Pevač i rijaliti zvezda Ivan Gavrilović otkrio je ko je inicirao početak štrajka i razvaljivanje vrata vile.

- Mladen je stupio u štrajk glađu i mi smo ga podržali, dogovorili smo se da ćemo da štrajkujemo na smenu. Te večeri smo čuli Mladena kako lupa u izolaciji i tada smo nagrnuli na vrata i probili ih, otključali smo Mladena i otišli gore u produkciju. Niko od nas nije bio nasilan, bili smo mirni i dostojanstveni, a dali su nam i da koristimo telefone - rekao je Gavrilović, a onda prokomentarisao kaznu koja sledi svakome ko je diskvalifikovan.

- Ma, kakva kazna! To nema nikakve logike. Sto hiljada evra da mi uzmu? Nema šanse! Ako se nešto tako desi, oni ti blokiraju račun i više ne možeš da primaš novac na račun i to je to. li ja mislim da se mi možemo ljudski dogovoriti. Izaći će nam oni u susret, nije to toliko strogo koliko se priča. Sve je stvar dogovora - rekao je Ivan, pa otkrio da li planira povratak u vilu.

- Ne znam da li ću se vratiti, moram da vidim u kakvom sam psihofizičkom stanju, a imam i nekih privatnih problema, videću kako se budem osećao - priznao je denser, pa progovorio o honorarima.

- I ako uzmu nešto, to može biti soma, dva, tri nedeljno. Sve zavisi ko je koliko imao. To su iznosi za rijaliti. Ima neko ko ima i po 200, 300, 400 evra. Dogovor kuću gradi. Milion puta sam bio gost te kuće. I kod Marića, i u "Maldivima", u prvim "Parovima" bili smo Marina i ja. Ipak je to jedan drugarski odnos - zaključuje Ivan Marinković, kome je otac trenutno u lošem stanju, o čemu više možete čitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija