• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

17:10

MILJANA KULIĆ POKUŠALA DA SE UBIJE! Popila ŠAKU LEKOVA! Hitna POMOĆ odmah reagovala - jeziva ispovest Kulićeve /VIDEO/

Rijaliti

MILJANA KULIĆ POKUŠALA DA SE UBIJE! Popila ŠAKU LEKOVA! Hitna POMOĆ odmah reagovala - jeziva ispovest Kulićeve /VIDEO/

Podeli vest

Miljana Kulić i Marko Đedović su nastavili da iznose potresne detalje o Miljaninom životu u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Ja kada hoću da idem u Bosnu, mama zove bolnicu, odvedu me, daju mi injekciju, probudim se sa ljudima koji nisu psihički dobro, koji me štipaju, a medicinske sestre to ne zanima. Ja sam se i sama javljala, kada sam se osećala da nisam dobre, imam te papire. A kada imaš jedan ili dva papira, ona se ne sluša pacijent, nego roditelji. Moja majka može da kaže da sam zapalila kuću, oni će da poveruju - rekla je Miljana.

- Verujte mi, kada bi Miljana sve ispričala, plakali biste od jutra do sutra, meni nije bilo dobro. Ja nikad nisam iznosio detalje. Tu ima i zatvaranja u sobe, vezivanje na psihijatriji, mnogih drugih stvari - dodao je Đedović.

- Jedna od najboljih Marijinih prijateljica radi u Toponici, Miljana je tu ni kriva ni dužna završila mnogo puta - rekao je Zola.

- Moram da kažem jednu stvar. Meni se sa 13 godina sve skupilo, kada je baka umrla. Ona je uvek bila tu uz mene. Ja sam pokušala sa 13 godina da se ubijem, uzela sam kesu lekova. Našli su me na ulici, gde sam popila sve što sam stigla, ljudi su zvali Hitnu pomoć, jedva su me spasili - jedva je govorila Miksi i nastavila ispovest:

- Kad se moji roditelji svađaju, ja ne mogu da rešim stvari, zovem policiju, mama odbrani tatu, sve se svali na mene, sve mi dosadi. Ja onda odem na ulicu, sednem na prugu i čekam voz. Samo molim Boga da mi se nešto desi i kažem Bogu, bolje da umrem od bolesti, nego sama nešto da uradim. Da nema Željka, ne bih imala nikakvu motivaciju. Ja sam u dubini duše mnogo nesrećna - rekla je Miljana.

- Meni je krivo što je Miljana u situaciji da ima 28 godina, a nije se osamostalila. Što ne dozvoljava Marija svojoj ćerki od 28 godina da nastavi sa svojim životom - dodala je na sve Tara, a više poslušajte u videu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija