• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

18.04.2021

12:10

POTRESNO - Mali Željko nije prepoznao Miljanu kada ju je video, ona grcala u suzama! /VIDEO/

Rijaliti

POTRESNO - Mali Željko nije prepoznao Miljanu kada ju je video, ona grcala u suzama! /VIDEO/

Podeli vest

Subota veče je rezervisano za sedmu silu, koja sa zadrugarima u emisiji "Pitanja novinara", prečešljava sve goruće teme u Beloj kući. Samo veče je počelo pravim iznenađenjima.

Miljana Kulić je dobila poziv sa svojom majkom Marijom Kulić koja je kod kuće, jer se leči nakon operacije kancera.

- Mikice, je l' me čuješ? Pa gde si zlato? Jesi dobro? - javila se Marija.

- Mamice pričaj mi brzo, kakvi su rezultati? - pitala je Marija.

- Dobro smo, sve je završeno, evo i tata je dobro. Evo ga Željkić. Nemoj da plačeš, sve je super, sada smo odlično - govorila je Marija.

- Je l' me ne lažeš? Kad ćeš da kreneš sa hemioterapijom? - pitala je Kulićeva.

- Ne lažem. Još je rano, za šest nedelja tek. Nisam jela 15 dana, moram da smršam. Nemoj da brineš, bili smo u najboljim rukama - odgovorila je Marija.

Foto: printscreen

Miljana Kulić

- Željko, evo je mama. Je l' voliš mamu? - pričala je Miljana.

- Budi dobra, pametna kao što jesi, nemoj da se glupiraš, pusti budalaštine, slobodno se opusti, iznosi svoje mišljenje. Nemoj da se sekiraš, sada je odlično, najgore je prošlo Nemoj da se spremim da dođem na mesec dana, a ti koji su te napadali, nemoj da im dođem. Budi dobra, zlatna si mi. Tata ne može lepo da priča, još se nije oporavio posle operacije. Nemoj da ćutiš nikom, rekao ti je tata - poručila je Marija.

Željko Kulić tokom dugog razgovora nije prepoznao majku, a obraćao joj se imenom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anja

pre 3 godine

"Budi dobra, pametna kao što jesi" kaze Marija mijani, zar ovo treba komentarisati, kakvi roditelji takva i deca i sta tu narode nije jasno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija