• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.06.2021

11:27

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OSTAVIO LJUBAVNICU! Nakon ŽESTOKE SVAĐE i ljubomornih SCENA doneo ODLUKU - Definitivno NISMO ZAJEDNO... A evo šta je ona REKLA!

Rijaliti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OSTAVIO LJUBAVNICU! Nakon ŽESTOKE SVAĐE i ljubomornih SCENA doneo ODLUKU - Definitivno NISMO ZAJEDNO... A evo šta je ona REKLA!

Podeli vest

Kristijan Golubović odlučio je da stavi tačku na odnos sa Kristinom Spalević.

Naime, Golubović je ostavio Kristinu nakon žestoke svake i ljubomornih scena.

- Kristina, što si ljubomorna na Minu?

- Nisam ljubomorna na Minu, to što je ispalo, ispalo je zato što je on meni dao neke informacije - izjavila je Kristina.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristina Spalević

- Ja sam juče posle žurke dobila informaciju, Đedović mi je rekao da je Kristini rekao Kristijan da je petljao nešto i kada se ona vratila, apsolutno... Što se mene tiče to je glupost, i takva laž, ja nisam bila pijana pa da ne znam šta sam radiila, ne želim da me stavljaju u takvu priču, da ja budem krivac u još jednoj vezi, mene to ne zanima, neka oni rade šta hoće, nema potreba da bude ljubomorna, ja Kristijana ne gledam, to što mi kockamo, Janjuš je isto tu - izjavila je Mina.

- Verujem joj, ja nisam videla da je ona bila inicijator nečega. Ja sam njemu pre par dana prebacila za tebe... Ja sam se okrenula i videla da je hvata za ruku i znam da je spomenuo rečenicu kriminalac na baterije, pa je posle pokrivao bubicu, šta već i onda mi je to sve prošlo kroz glavu i kada sam videla šta on radi, ja sam imala takvu reakciju - rekla je Spalevićeva.

- Kristina je reagovala na ono što je čula od njega, ne zbog onoga što je videla - rekao je Mića.

- Ja Kristini neću puniti glavu, definitivno mi nismo zajedno od malopre, stavljam tačku na tu priču, da ne bude devojka koja je iskorišćena zbog mene, da ja budem gospodar... - poručio je Kristijan.

Foto: printscreen

Kristijan Golubović

- Zašto si je stegao onako? - glasilo je pitanje.

- Nisam je stegao jako! To je tehnika, to sam učio jedno sigurno 30 godina... - rekao je Kristijan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17