• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

07.06.2021

13:24

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PAO SA PLAFONA, OSTAO NEPOMIČAN DA LEŽI NA PODU! Zadrugaru ukazana pomoć nakon što se ozbiljno povredio /VIDEO/

printscreen

Rijaliti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PAO SA PLAFONA, OSTAO NEPOMIČAN DA LEŽI NA PODU! Zadrugaru ukazana pomoć nakon što se ozbiljno povredio /VIDEO/

Podeli vest

Zadrugari su poskakali u spavaćoj sobi kada je mačka probila i ušla unutra, i to pored Rialde Karahasanović, koja je odmah otrčala na drugi krevet.

- Kenane! Ajde da rešimo ovaj problem - plašila se Rialda.

- Kristijane, imamo problem, mačka probila - rekla je Rialda.

Kristijan Golubović je rado prihvatio zadatak, pa je popravio deo koji je mačka probila, a onda je krenuo i u garderober da namesti.

Međutim, kako se popeo na jednu od polica, omakla mu se noga, i srušio se dole sa svim stvarima. Svi su potrčali da mu pomognu, a on je odmah zatim nastavio da rešava problem kao i što je obećao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Možete li da o ovakvim glupostima i ostalim dešavanjima u to je*arniku ne objavljujete u vašim novinama jer veli ki broj koji vas prati nije zaineresovan za nemoral i ovakve gluposti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija