• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2021

09:50

ONA JE ZAUVEK NAPUSTILA ZADRUGU 4! Rijaliti učesnica posle 10 meseci videla majku i potpuno se SLOMILA /VIDEO/

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

ONA JE ZAUVEK NAPUSTILA ZADRUGU 4! Rijaliti učesnica posle 10 meseci videla majku i potpuno se SLOMILA /VIDEO/

Podeli vest

Darko Tanasijević ponovo je okupio zadrugare i saopštio im da je vreme da još jedan učesnik napusti imanje i da je drugi presek napravljen

- Prva osoba koja ima veliku šansu da večeras napusti Zadrugu jeste Sandra Rešić. Paula takođe može ustati i pridružiti se Sandri. Jedan muškarac će im se sada pridružiti. Fran Pujas može udobno da se smesti kod Paule. I četvrto ime je Mina Vrbaški - rekao je Darko.

- Fran, čestitam, i dalje imaš šansu da pobediš. Paula, ti takođe možeš da sedneš i predahneš. Zadrugu 4 u ovoj finalnoj noći napušta Sandra - saopštio je Darko.

Sandra je otkrila da ima veliku tremu, a onda kometarisala odnos Tare Smov i Nenada Aleksića Ša.

 - Imala sam samopuzdanja da ću izdržati tri meseca maksimalno. Ja moram da kažem da sam znala da neću napraviti skandal, ali vidite šra je sve bilo. Moram da kažem odnos Tare i Ša, bilo je moje i Markovo ćutanje. Ja sam Ša sklanjala u hotel od nje, ali to nije vredelo. Moram da kažem da sam ja bila njegova hipotetička Nadica njemu.Drago mi je da je shvatio da voli Ivanu. To je vrlo ćudan osećaj, ali ja sam ostala uz njega, a on se zaljubio. Bilo mi ga je žao, ali onda nije. Nazivao me je folirantom, a tada smo bili u najgorim odnosima. Ja njemu nisam ništa oprostila, i ja sam zbog njega osuđena u narodu, a on je trebao da zaštiti Marka i mene, a on nije to uradio. Karma je k... - pričala je Sandra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija