• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.07.2021

12:51

BOL KOJA NE PROLAZI - MAJKU JE UPOZNALA NA GROBLJU, A OTAC JE BIO U ZATVORU! Milici Kemez život je sada pružio drugu šansu!

Rijaliti

BOL KOJA NE PROLAZI - MAJKU JE UPOZNALA NA GROBLJU, A OTAC JE BIO U ZATVORU! Milici Kemez život je sada pružio drugu šansu!

Podeli vest

Milica Kemez osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga", a njena životna priča je mnoge pogodila.

Kemezova je dirnula mnoge kada je poslenji dan u rijalitiju izjavila da nema gde da ode nakon izlaska iz Bele kuće i da nema ko da je dočeka.

Foto: Printscreen You Tube

Milica Kemez

Naime, ona je sa sestrom Mirelom odrastala u Domu za nezbrinutu decu, majčinu sliku je prvi put videla kada je otišla na groblje, a oca je upoznala nešto kasnije, kada je izašao iz zatvora, ali je i on ubrzo preminuo.

Srbija je plaka dok je slušala tešku priču ove mlade devojke, koja je poručila da želi da ostane jaka zbog dece iz Doma koja će se jednog dana ugledati na nju.

Čim je ušla u rijaliti Milica je cimerima ispričala priču o svom odrastanju i iskustvo sa hraniteljskom porodicom.

Foto: instagram milica kemez

Milica Kemez

- Od treće godine sam u Domu za nezbrinutu decu u Beloj Crkvi. Bez ikakvog obrazloženja. Želim da budem jaka zbog sve te dece, pre svega. Sa 4 godine sestra i ja smo otišle kod žene koja je psihički nestabilna i agresivna, koja nas je zlozstavljala i psihički i fiziči. Ona je stalno podsticala i usađivala osećaj mržnje prema biološkim roditeljima. Ona nas je brutalno tukla za neke sitnice i mizerne stvari. Bilo mi je užasno teško, tamo sam provela 11 godina, ona me je omalovažavala na svaki način. Odatle smo otišli tako što je moja sestra smogla snage da pošalje pismo centru za socijalni rad, onda su došli u školu po mene, odatle su me uzeli i smestili u privremenu hraniteljsku porodicu - rekla je Milica i osvrnula se na roditelje:

Foto: instagram printscreen

Milica Kemez

- Majčinu sliku sam prvi put videla na grobu, nikada je nisam upoznala, otac je bio u zatvoru... Nisam želela da ga vidim a ni čujem... Nakon nekog vremena sam promenila mišljenje i srela se sa njim. Otac je preminuo pre 3 godine. Iz treće hraniteljske porodice otišla sam bukvalno na ulicu, zatim pozajmila novac za prvu kiriju, počela sam da živim sama, studirala sam i radila. Bilo je dana kada nisam imala ni za hleb. Ali što sam se više trudila, više sam i napredovala, imala sam fina primanja... Iz Srbije sam rešila da odem kada sam shvatila da ne mogu više da napredujem, napustila sam zemlju sa 100 evra u džepu. Dve godine sam bila u Švajcarskoj i radila kao hostesa. Sakupila sam novac i otvorila sam svoj salon. Tek kada sam postala svoj čovek, postala sam emotivnija i ranjivija. Za mene niko nije bio tu, tek kada sam stala na noge, tek tada su počeli da me tapšu po ramenu.

Inače, ona je sada dobila montažnu kuću u koju, kako kaže, treba mnogo uložiti, ali je presrećna zbog podrške koju ima.

Foto: TV Pink printscreen

Milica Kemez

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija