• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

21.07.2021

21:55

DALI SU JEDNO DRUGOM JOŠ JEDNU ŠANSU?! Ša i Tara nameravaju da obave OZBILJAN RAZGOVOR?!

Informer

Rijaliti

DALI SU JEDNO DRUGOM JOŠ JEDNU ŠANSU?! Ša i Tara nameravaju da obave OZBILJAN RAZGOVOR?!

Podeli vest

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simov su navodno sve bliži pomirenju.

Naime, u javnosti se danima piše o njihovom raskidu, tačnije o tome da je Tara ostavila Nenada. Razlog za sada još uvek nije poznat, ali njih dvoje nakon svega, po svemu sudeći, planiraju da obnove odnos.

- Još uvek nisu sigurni da li žele da budu zajedno, ali sve naginje ka tome. Svesni su da su mnogo gore stvari prebrodili unutar rijalitija i sada je pitanje da li će veza opstati u spoljnom svetu. Do raskida jeste došlo, ali izgleda da uskoro dolazi do pomirenja - tvrdi izvor blizak paru i dodaje:

Foto: printscreen

Ša i Tara se ljube

- Njih dvoje planiraju da se za koji dan vide i popričaju. Čekaju da ohlade glavu i da sve dođe na svoje. Pored toga, planiraju i zajedničko putovanje, tačnije odlazak na more u Italiju. Sada je pitanje šta će se od svega toga dogoditi.

Podsetimo, Ša je proteklog vikenda otišao u Makedoniju sa Tarom Simov, gde su posetili njenog oca Gorana. Sve je u početku delovalo idilično, ali je ipak došlo do problema.

Foto: Printscreen You Tube

Nenad Aleksić Ša

Tara je na Instagram storiju objavljivala njihove zajedničke fotografije iz Skoplja, ali je onda usledio šok za sve njene pratioce.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija