• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2021

09:20

HAOS U EMISIJI! BRUKA I SRAMOTA DA SE TAKO NEKO PONAŠA NA TELEVIZIJI! Gledateljka OŠTRO osudila Ša, a za Frana imala samo... /VIDEO/

TV Pink printscreen

Rijaliti

HAOS U EMISIJI! BRUKA I SRAMOTA DA SE TAKO NEKO PONAŠA NA TELEVIZIJI! Gledateljka OŠTRO osudila Ša, a za Frana imala samo... /VIDEO/

Podeli vest

Bila je emisija "Narod pita", a svađa Nenada Aleksića Ša i Frana Pujasa ne prestaje. Usledilo je naredno uključenje

- Danijela, pozdrav svima. Podržavam Frana u svemu što govori. Nemoguće da sada niko ne odgovora posle Zadruge. Ni Sandra, ni Đedović, ni Fran. I nije tukao Nenad nju, nego ona njega - rekla je Danijela.

- Da da, sve ste u pravu - rekao je Ša.

- Naravno da jesam, kao prvo si nepristojan stalno čačkaš telefon da li pričaš sa Tarom ili šta god to nije normalno - nastavila je gledateljka.

- Fran, ti si trebao još u Zadruzi da vidiš da ti Nenad nije prijatelj. Tara je svađala njega sa Ša ne znam da li je on to video. Fran je uvek bio za tebe tu. Bilo je nepodnošljivo gledati i tebe i nju. Mislim da je trebalo da zoveš Frana na ručak ako je sve to već u redu kako kažeš - rekla je Danijela.

Trebalo je da se vidimo, pitao me je ali na kraju ništa. Rekao si samo da će Tara doći sa tobom - dodao je Fran.

- Ne, stvarno Tara nikada nije rekla ružnu reč o tebi zaista. To ispada tako - ubacio se Nenad.

- Nije rekla ružnu reč ali je svašta pričala iza leđa - odbrusio je Fran.

- Fran, nemoj da se nerviraš, njega treba da bude sramota posle svega. Bruka i sramota da se čovek od četrdeset godina tako ponaša na televiziji - dodala je Danijela.

- U pravu ste gospođo - ponavljao je Nenad.

- Posle svega je normalno što si toliklo para dao na nju - rekla je gledateljka.

- Niste očigledno upućeni ona nije bila za to i jako me je osudila zbog tih para - rekao je Ša.

Neću da ulazim u situaciju, pozdraviću Frana a ovom neka je bog u pomoći - rekla je Danijela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija