• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

26.08.2021

09:27

VUK MOB PODNEO PRITUŽBU PROTIV OLIVERE - REAGOVAO CENTAR ZA SOCIJALNI RAD?! OVO je konačna ODLUKA?!

Rijaliti

VUK MOB PODNEO PRITUŽBU PROTIV OLIVERE - REAGOVAO CENTAR ZA SOCIJALNI RAD?! OVO je konačna ODLUKA?!

Podeli vest

Kako prenosi "Kurir" reper i bivši zadrugar Vuk Mob sledećeg utorka videte svoje dete navodno posle dva meseca.

To je odlučio Centar za socijalni rad na Čukarici, nakon što je reper podneo pritužbu da mu bivša verenica ne dozvoljava susret s detetom, navodi pomenuti list.

Kako se dalje navodi, susret će se obaviti u kući Vuka Moba, u prisustvu socijalnog radnika, dok Konatarova navodno neće biti tu. Na licu mesta predstavnici nadležnog organa će proveriti kako se Vuk ponaša kad ostane nasamo s detetom.

Inače, bivši par trebalo je juče da se vidi u Centru za socijalni rad na Čukarici, gde su u 10 časova imali zakazan sastanak sa službenicima ove institucije. Međutim, on je otkazan pa do susreta nije došlo. Njih dvoje od raskida nemaju komunikaciju.

Foto: printscreen

Olivera Konotar i Vuk Mob

Vuk je nedavno gostujući u emisiji "Narod pita" otkrio da treba da se sretne sa Oliverom, a kada ga je jedna gledateljka optužila da je loš otac koji ne viđa dete, Vuk je rekao da su nadležni već obavili razgovor s njim i procenili da je sasvim sposoban za obavljanje roditeljske uloge.

- Uvek provociram javnost izjavama. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gde su videli da sam stabilan. Dosad sam ćutao i krio mnoge stvari od javnosti. Veoma je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam najbolji otac na svetu. Ustajao sam u sedam ujutru da bih obavljao roditeljske dužnosti, kako bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide - objasnio je Vuk u emisiji "Zadruga - narod pita".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija