• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ

03.09.2021

07:30

MILJANA SA SESTRAMA I MAJKOM ULAZI U ZADRUGU 5! Otkrivamo vam SVE DETALJE - evo koja je potpisala UGOVOR, a ko još PREGOVARA sa produkcijom!

printscreen

Rijaliti

MILJANA SA SESTRAMA I MAJKOM ULAZI U ZADRUGU 5! Otkrivamo vam SVE DETALJE - evo koja je potpisala UGOVOR, a ko još PREGOVARA sa produkcijom!

Podeli vest

Miljana Kulić ulazi u "Zadrugu 5" sa sestrama Tijanom (24) i Anom (19) i majkom Marijom (46), saznaje Informer!

Kontroverzna Nišlijka je već potpisala ugovor za petu sezonu najgledanijeg rijalitija, dok njene sestre i majka ovih dana sa producentima dogovaraju detalje svog ulaska.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljana Kulić

- Miljana je već bila na sastanku sa čelnicima Pinka i dogovorila i honorar i uslove za svoj ulazak u "Zadrugu 5". Ona učestvuje od prve sezone rijalitija, pa je taj sastanak trajao vrlo kratko. Sve su dogovorili za desetak minuta! - priča izvor Informera.

Se*s-bombe

Kako bi poslednja sezona bila i najbolja, produkcija je odlučila da u rijaliti uvede i Miljaninu majku Mariju, ali i sestre Tijanu i Anu.

- To će biti prvi put da sve tri sestre Kulić budu u rijalitiju. Tijana i Ana uveliko pregovaraju sa produkcijom i uskoro bi trebalo da potvrde svoje učešće. Marija će u rijaliti ući nešto kasnije, najverovatnije oko Nove godine, dok ne završi terapiju... - priča naš izvor i dodaje da u rijaliti neće ući Miljanin otac:

- Siniša će ostati kod kuće jer mu je zdravlje ugroženo i ne bi smeo da se izlaže stresu.

Producenti očekuju da će zahvaljujući Kulićkama oboriti rekord u gledanosti.

Foto: printscreen/instagram/ticakulic

Tijana Kulić

- Miljana, Tijana i Ana su karakterno totalno drugačije, pa ćemo sigurno gledati njihove česte svađe. Gledaocima će biti zanimljivi i ljubavni životi Miljaninih sestara. U Nišu je izbio skandal kad se saznalo da je Tijanin dečko optužen za ubistvo, a mlađa Ana je sve zaprepastila kad se pročulo da se zabavljala sa 15 godina starijim profesorom iz Medicinske škole! - priča naš izvor i dodaje kako je siguran da će zadrugari odlepiti za Miljaninim sestrama:

Foto: printscreen Instagram ana_argentina

Ana Kulić

- Obe su prave se*s-bombe, na Tik toku i Instagramu često poziraju u kupaćem. Sigurno će imati mnogo udvarača u "Zadruzi".

Nova frizura

Miljana je potvrdila da ulazi u rijaliti, ali o sestrama nije smela da priča.

- Ulazim u "Zadrugu", na vašu sreću. Htela sam da smršam još koji kilogram, ali moram odmah da uđem, pa ću mršavljenje nastaviti unutra. Nadogradiću kosu i uradiću nekoliko korekcija na licu. Videćete me i sa novom frizurom - rekla je Kulićeva.

Apartman s pogledom na groblje

Miljana je sa majkom Marijom i sinom Željkom do juče bila u Crnoj Gori. Nišlijka je na Instagramu pokazala da su bili smešteni u apartmanu s pogledom na - groblje!

"Izašla sam na terasu apartmana i nećete verovati gde se nalazim. Pored groblja! Da li je ovo, ljudi, realno?! Hvala Bogu, pa večeras idemo odavde", rekla je Miljana na snimku koji je objavila na Instagramu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija