• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

10.09.2021

10:35

DRAMA MILJANE KULIĆ SE NASTAVLJA! Nije ni nedelju dana izdrzala: HISTERIJA, NEURAČUNJIVOST I HAOS se nastavlja! /VIDEO/

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DRAMA MILJANE KULIĆ SE NASTAVLJA! Nije ni nedelju dana izdrzala: HISTERIJA, NEURAČUNJIVOST I HAOS se nastavlja! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5", Miljana Kulić, je tokom noći napravila haos na imanju rijalitija. Naime, ona je veoma nezadovoljna i razočarana što njen bivši momak Lazar Čolić Zola nije ušao u Zadugu 5.

Mnogi su primetili da Miljana Kulić sve manje učestvuje u programu, te da sinoć nije učestvovala , sve dok se nije pojavio snimak koji se deli na društvenim mrežama, a koji je navodno od protekle noći za vreme izbora za mis. Ona se žalila na produkciju koja nije uvela njenog bivšeg dečka Latara Čolića Zolu.

Foto: printscreen

Miljana Kulić
Na snimku koji kruži internetom možemo videti kako Miljana trazi pažnju na sve načine kada vidi da nije najbitnija. Ono sto je svima jasno jeste, da Kulićeva sve folira i da nije došlo ni do kakvog incidenta jer se takve stvari ne promiču produkciji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemojte ovo da prikazujete

pre 2 godine

Sta vi prikazujete... Dajete ideju nekom detetu da sutra radi isto tako iz dosade ili rastrojstva... Mnogo se igrate.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija