• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2021

08:15

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Zadrugari PRELOMILI: On ide u izolaciju i bori se za opstanak u Beloj kući

TV Pink printscreen

Rijaliti

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Zadrugari PRELOMILI: On ide u izolaciju i bori se za opstanak u Beloj kući

Podeli vest

U Zadruzi su održane još jedne nominacije sa Milanom Miloševićem, a onda je pala odluka ko ide u izolaciju

- Kad sam ga video, pomislio sam koji je ovo fantom. Imali smo mali konflikt, ali imam lepo mišljenje o njemu, sa Sandrom imam najbolji odnos od svih devojaka, uvek se zezamo. Što se tiče njihovog odnosa, taj flert je nešto najslađe što se desilo, Cara šaljem u izolaciju - govorio je Beli.

-Što se tiče Cara, među prvima sam počela da pričam sa njim, zameram mu što se ponaša ružno prema devojkama. Mislim da je Sandra htela neku priču, krenula je sa njim pa se zavozala, to je neko moje mišljenje., Nominovaću nju jer ne volim osobe koje komentarišu nekoga a ne poznaju ga. Rekla je za mene da sam dvolična a nije ni reč progovorila sa mnom, to je ujedno i razlog nominacije - navela je Mima.

- Nemam izgrađeno mišljenje o njima, ne družim se sa njima. Osudila me je Sandra zbog mog poljupca, a smatram da niko nema prava da sudi. U životu je sve moguće. Meni Sandra ima neki stav i smatram da joj ova priča ne treba. Sačuvaću Sandru - rekla je Nevena.

-U ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno. Nominujem Filipa - kratko je rekla Sanja.

Meni se jako dopada tvoja boja glasa. Potpuno razumem sve, ja ti verujem da si počela da gajiš emocije prema Filipu, ali kao da sam ušla u vaš dom i pratim sve. Jedino mi je žao što stalno plačeš, mislim da treba da se smeješ, kad se nešto rađa onda treba da bude lepo. Ja bih bila najsrećnija da se desi čudo i da se ti i Janjuš pomirite, to je moja želja. Šaljem Sandru u izolaciju - rekla je Tanja.

- Kad je on tu osmeh je neminovan, on to zna - dodala je Čaprićeva.

- Sandru obožavam, Car je rado viđen gost kod nas, šaljem Cara u izolaciju - kratko je rekao Bane.

-To šta će ona da radi nije naša stvar, što se tiče Filipa, baš sam ga zgotivio, šaljem Čaprićevu - naveo je Krle.

- Neću se voditi ljubavnim situacijama, moj odnos sa njom je korektan i super. Dok god sam ovde volela bih da sam okružena takvom energijom kao što je njena. Caru sam zamerila razgovor sa Marijanom i ono vređanje. Cara šaljem u izolaciju - dodala je Lorna.

- Poštujem njen rad, mislim da joj ne treba muškarac za opstanak, Car je kraljina, ali stajem na Majinu stranu, šaljem njega u izolaciju - rekao je Davor.

-Sandra se postavila prema meni kao sestra. Sa Filipom nemam komunikaciju, tako da čuvam Sandru - rekla je Milica.

- Jako dobar momak, nismo u nekom odnosu, nismo bliski. Sa Sandrom sam imao nesuglasice, ali je sada sve okej. Ostaviću Sandru - izjavio je Gruja.

-Mi smo imali nesuglasice, zamalo da smo se potukli, ali posle toga smo normalno komunicirali. Mislim da se gotivimo, dobar je dečko. Mislim da mu nije stalo ni do Maje ni do Sandre. Mislim da ti je bilo dosadno. Sandra je okej, dobra pevačica. Ima stav ali eto Car je taj stav srušio. Mislim da je to dobra karta do finala. Čuvam Cara - rekao je Sandi.

- Šaljem Cara, Sandra mi je okej. Eto čisto da mu vratim - rekla je kratko Viki.

- Milan je dao zadnju reč ovonedeljnom vođi Banetu Čolaku.

- Nemamo konflikte, mislim da je malo bahat i to me nervira. Sandru sam isto ovde upoznao. Njihov odnos ili je rijaliti ili se jako zaljubila, to je moje mišljenje. Smatram da je malo poletela, da je dobila onu stvar, moram da sačuvam Cara. Rijaliti je mesto gde pevači mogu da se udignu ali mogu mnogo i da se ukanale, pazite šta radite - govorio je Bane Čolak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija