• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2021

08:13

ŠOK ZA CRNIM STOLOM! Janjuš ispričao svoja LJUBAVNA ISKUSTVA, pa se setio NJE! A onda je Miljana otkrila sve o LUDOJ NOĆI sa Zolom

TV Pink printscreen

Rijaliti

ŠOK ZA CRNIM STOLOM! Janjuš ispričao svoja LJUBAVNA ISKUSTVA, pa se setio NJE! A onda je Miljana otkrila sve o LUDOJ NOĆI sa Zolom

Podeli vest

Noćas u Zadruzi je održana emsiija "Intimna pitanja", a Marko Janjušević Janjuš otkrio je mnoge nepoznate detalje iz svog ljubavnog života

- Opiši najgoru svađu sa partnerom - glasilo je pitanje.

- Rastanak je bio gadan, ona me je i ošamarila - rekao je Marko.

Sledeće pitanje je bilo za Stefana Mihića:

- Ko je tvoja najveća ljubav - glasilo je pitanje.

- Kraki. Bili smo dugo, tri godine nisam imao nikoga posle nje, pisao sam grafite o njoj. Ali preko prevare ne mogu da pređem - rekao je Mihić.

Sledeće pitanje je bilo za Baneta Đokića:

- Opiši sa kakvim tipom bi uživao u sek*su - glasilo je pitanje.

- Sa Viki - rekao je Bane.

Sledeće pitanje je bilo za MC Damira:

- Upoznavanje sa partnerovim roditeljima koje je na tebe ostavilo najgori utisak - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink printscreen

Zadruga 5

- Ono na prvu sa bivšom ženom. Bio sam mlađi od nje. Ona se svađala sa majkom, ispred mene. Bilo mi je jako neprijatno - odgovorio je MC Damiro.

Sledeće pitanje je bilo za Svetislava Stevanovića Limenog:

- Opiši gde je bio i sa kim tvoj prvi poljubac - glasilo je pitanje.

- 27.03.1967. sam se poljubio prvi put sa svojom suprugom u devet časova uveče- ispričao je Limeni.

Sledeće pitanje je bilo za Marka Janjuševića Janjuša:

- Najlošije seksualno iskustvo - glasilo je pitanje.

- Ja u Novom Sadu, igrao za Vojvodinu i upoznamo se mi, ja odpozadi, a ona se okreće ka meni i pita "kad igrate sutra". A bila neka skoro i meni stigne poruka, a ona "ko ti piše". Dok nisam bio oženjen, bio sam sa crnkinjom i hoću da je probam, atletičarka, ja od pozadi kada je mene opalio onaj ali ja ne stajem još mi ona spušta glavu. To je bilo u stanu kod nje, ja sam preskako po šest stepenica - ispričao je Janjuš.

Sledeće pitanje je bilo za Miljanu Kulić:

- Koja je po tebi najbolja muzika za se*s - glasilo je pitanje.

- Bili smo Zola i ja kod nekih prijatelja, i Zola pusti neku muziku da se ne čuje, uvek je sa njim divlje ne zaboravno - ispričala je Miksi.

Sledeće pitanje je bilo za Đoleta Kralja:

- Koji deo tela najviše ne voliš - glasilo je pitanje.

- Nos - rekao je Đole.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija